@mirko_anonim: jakbyście patrzyli na umysł a nie doopę to byście nie łykali takich opisów wstawianych przez lambadziary (a większość facetów opisów i tak nie czyta), gadzi mózg.
@mirko_anonim: No to może jednak zadbaj o pokazanie swojej atrakcyjności bo kreowaniem wizerunku "jestem nikim, nie mam nic" no to rzeczywiście Tindera nie podbijesz. Nie bój się, jak się ubierzesz inaczej niż wyblakła koszulka i stary dres to nie sprawi, że rzucą się na Ciebie golddiggerki.
wytrwały-wędrowiec-13: Szczerze mam podobnie, mam wrażenie że oboje prxeginamy ze skromnością, a chęć do dzielenia się to prawdopodobnie istotny atawizm dla kobiet
✨️ Autor wpisu (OP): Tak, lubię być niepozorny, chciałbym, aby ktoś lubił mnie za mój charakter, poczucie humoru, a nie za to co mam. Na randki jeździłem autobusem/tramwajem, a nie BMW. Nie uważam, żebym miał nudne hobby, bo raz - dbam o siebie, pod wzgledem psychicznym i fizycznym. Dwa - mam tez kilka pasji, ktore wiążą się ze sportami ekstremalnymi…i nikt nigdy nie powiedział, ze coś z tego jest zwyczajnie nudne.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
P------e czasy, p------i ludzie....