Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Od trzech miesięcy spotykam się z ciemnoskórą dziewczyną (urodzona w Polsce). Wszystko spoko, tylko jedna rzecz mnie męczy. Mianowicie zawsze miałem bardzo ostre poczucie humoru. Nie miałem jakiś uprzedzeń, po prostu lubię takie rzeczy. I o co chodzi. Moi znajomi patrzą na mnie dziwnie, bo mam wrażenie, że oni brali to na serio, że mam jakieś uprzedzenia i teraz wszyscy zdziwieni. Trochę się cykam, że ktoś jej powysyła screeny z naszych rozmów, gdzie nieraz wysyłałem naprawdę mocne rzeczy. Nie wiem, czy zawczasu jej tego nie wyjaśnić, czy liczyć, że nikt ze znajomych się nie wysprzęgli? Ona trochę zdaje sobie sprawę, że mam mocne teksty, ale z tej "branży" żadnych głupich rzeczy, czy żartów nie rzucałem do tej pory przy niej.
#zalesie #niebieskiepaski #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #logikarozowychpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

• 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
mężny-znawca-76: Zrób lekki grunt w razie w, żeby było łatwiej w razie czego, ale nie przyznawaj się do końca. Miałem podobną sytuację, tylko, że spotykałem się z Ukrainką. I jedna znajoma podesłała jej screeny "co naprawdę myślę". No i jej nie przekonałem i zakończyła znajomość

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz