✨️ Obserwuj #mirkoanonim Od trzech miesięcy spotykam się z ciemnoskórą dziewczyną (urodzona w Polsce). Wszystko spoko, tylko jedna rzecz mnie męczy. Mianowicie zawsze miałem bardzo ostre poczucie humoru. Nie miałem jakiś uprzedzeń, po prostu lubię takie rzeczy. I o co chodzi. Moi znajomi patrzą na mnie dziwnie, bo mam wrażenie, że oni brali to na serio, że mam jakieś uprzedzenia i teraz wszyscy zdziwieni. Trochę się cykam, że ktoś jej powysyła screeny z naszych rozmów, gdzie nieraz wysyłałem naprawdę mocne rzeczy. Nie wiem, czy zawczasu jej tego nie wyjaśnić, czy liczyć, że nikt ze znajomych się nie wysprzęgli? Ona trochę zdaje sobie sprawę, że mam mocne teksty, ale z tej "branży" żadnych głupich rzeczy, czy żartów nie rzucałem do tej pory przy niej. #zalesie #niebieskiepaski #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #logikarozowychpaskow
mężny-znawca-76: Zrób lekki grunt w razie w, żeby było łatwiej w razie czego, ale nie przyznawaj się do końca. Miałem podobną sytuację, tylko, że spotykałem się z Ukrainką. I jedna znajoma podesłała jej screeny "co naprawdę myślę". No i jej nie przekonałem i zakończyła znajomość
intuicyjny-marzyciel-73: Zawsze myślałem, że to nasze witaminki ciągnie do czarnych buzdyganów, ale widzę, że polskie chłopy też lubią ciemny miodek xD
elastyczny-kronikarz-2: Powiedz jej, że w twoja rodzina pochodzi z USA, od stuleci zajmowała się plantacjami bawełny i tak się po prostu mówi u ciebie w domu. Zrozumie to. Zobaczysz
intuicyjny-wizjoner-91: Widzę przyjacielu, że mamy podobne zainteresowania. Powiem tak, uważaj. Jak raz skosztowałeś mulatki lub Azjatki to na polkę już nawet nie spojrzysz. Ale wyjdzie ci na to na zdrowie
dumny-radykał-23: Powiedz, że słyszałeś, że takie kobiety są bardzo pracowite, a szukałeś niew... znaczy pomocnika. Wtedy już wszystko przejdzie ( ͡°͜ʖ͡°)
błyskotliwy-marzyciel-6: Tymczasem na Black Wykop: nasze kobiety to dramat, lecą tylko na białe knagi, a tu zwykły, ciemny chłop jest sam. Chciałby jakąś polkę, co ogrzeje jego samotne serce, bo na te nasze nie ma co liczyć xD
Od trzech miesięcy spotykam się z ciemnoskórą dziewczyną (urodzona w Polsce). Wszystko spoko, tylko jedna rzecz mnie męczy. Mianowicie zawsze miałem bardzo ostre poczucie humoru. Nie miałem jakiś uprzedzeń, po prostu lubię takie rzeczy. I o co chodzi. Moi znajomi patrzą na mnie dziwnie, bo mam wrażenie, że oni brali to na serio, że mam jakieś uprzedzenia i teraz wszyscy zdziwieni. Trochę się cykam, że ktoś jej powysyła screeny z naszych rozmów, gdzie nieraz wysyłałem naprawdę mocne rzeczy. Nie wiem, czy zawczasu jej tego nie wyjaśnić, czy liczyć, że nikt ze znajomych się nie wysprzęgli? Ona trochę zdaje sobie sprawę, że mam mocne teksty, ale z tej "branży" żadnych głupich rzeczy, czy żartów nie rzucałem do tej pory przy niej.
#zalesie #niebieskiepaski #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰