Aktywne Wpisy

pogop +4
Jak bardzo zlym pomysłem jest zakup kontenera mieszkalnego z Chin? XD
Potrzebuję na szybkości gotowego domku letniskowego. Podobne oferty są też w Polsce, ale około 4x drożej. Pytanie tylko, czy taka transakcja z chińczykami nie jest ciut zbyt ryzykowna?
#pytanie #chiny #aliexpress #alibaba #budownictwo #dom #pieniadze
Potrzebuję na szybkości gotowego domku letniskowego. Podobne oferty są też w Polsce, ale około 4x drożej. Pytanie tylko, czy taka transakcja z chińczykami nie jest ciut zbyt ryzykowna?
#pytanie #chiny #aliexpress #alibaba #budownictwo #dom #pieniadze
źródło: Screenshot_20260326_233557_Alibabacom
Pobierz
lskx +45
#lewandowski #mecz #reprezwentacja #lewandowska
Ktoś ma jedno, doslownie JEDNO zdjęcie gdzie Anna karateka patrzy na Roberta w ten sposób? xD
Ktoś ma jedno, doslownie JEDNO zdjęcie gdzie Anna karateka patrzy na Roberta w ten sposób? xD
źródło: obraz
Pobierz

Mirki jakie metody polecacie do nauki i rozwijania języka angielskiego po ukończeniu wszelakiej szkoły? Mój angielski jest na bardzo dobrym poziomie, nie mam problemu z komunikowaniem się w nim i prowadzeniu rozmów na różne tematy, czasem mam problemy ze zrozumieniem ze słuchu albo piosenek jednak tak naprawdę naukę niego zakończyłem rok temu i stopniowo będę go zapominać, teraz nie podróżuje więc okazji do używania go nie będzie a w jakieś gry online z rozmowami też gram bardzo rzadko.. #angielskizwykopem #angielski #naukajezykow jezykobcy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
Tyle apropo pasywnego angielskiego, do komunikacji to nie wiem.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
1. Papierowe gry RPG po angielsku jako gracz, może być online. Musisz mówić jako postać, ale i opisać co zamierzasz zrobić, i dyskutować z innymi ludźmi, masa nowych słów, akcentów i przez wszystkie możliwe czasy się przechodzi w trakcie takiej