✨️ Obserwuj #mirkoanonim Moja żona dostała prawdopodobnie grzybicy paznokcia dużego palca na stopie i się tym niespecjalnie przejmuje. Wygląda to tak, że duża część paznokcia jest biała. Początkowo myślała, że to wygląda tak przez uraz, że coś kopnęła i paznokieć "oderwał się" od palca. Niestety minęło już kilka miesięcy i to coś nie znika, wręcz przeciwnie, powiększa się. Ona ogólnie nie spieszy się, żeby iść do lekarza, gada, że i tak idzie zima i nie musi pokazywać stóp obcym a poza tym nic się takiego nie dzieje. Twierdzi że jak będzie się jej chciało to zobaczy w internecie, czy jest jakaś maść na to itp. Trochę się żalę, ale jak zadbana baba, 36 lvl może tak nonszalancko podchodzić do takiej w sumie obrzydliwej dla osób postronnych przypadłości? xD #zdrowie #zalesie
Może naprawdę uraz. Mi się tak robilo nie raz, jak obmulałem palce w butach. Ale niech sprawdzi u dermatologa. Powiedz,że się boisz,że ciebie zarazi, bo grzybica jest zaraźliwa przecież.
Moja żona dostała prawdopodobnie grzybicy paznokcia dużego palca na stopie i się tym niespecjalnie przejmuje. Wygląda to tak, że duża część paznokcia jest biała. Początkowo myślała, że to wygląda tak przez uraz, że coś kopnęła i paznokieć "oderwał się" od palca. Niestety minęło już kilka miesięcy i to coś nie znika, wręcz przeciwnie, powiększa się.
Ona ogólnie nie spieszy się, żeby iść do lekarza, gada, że i tak idzie zima i nie musi pokazywać stóp obcym a poza tym nic się takiego nie dzieje. Twierdzi że jak będzie się jej chciało to zobaczy w internecie, czy jest jakaś maść na to itp.
Trochę się żalę, ale jak zadbana baba, 36 lvl może tak nonszalancko podchodzić do takiej w sumie obrzydliwej dla osób postronnych przypadłości? xD
#zdrowie #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
Ale niech sprawdzi u dermatologa. Powiedz,że się boisz,że ciebie zarazi, bo grzybica jest zaraźliwa przecież.