✨️ Obserwuj #mirkoanonim Komornik nałożył egzekucję na konto co teraz ? Piszę że wolna od zajęć to minimalna 3225zl Czyli jak będę miał na koncie więcej niż minimalna to automatycznie zabiera? I zawsze iść regularnie do bankomatu wszystko wypłacić żeby się nie zbierało mimo że wygodne? bo mi inni mówili ze dobrze jest spłacac miesiecznie z dwa razy po 20-30zł aby udawac ze sie próboje inaczej do domu wchodzi i bedzie szukał rzeczy ( ͡°͜ʖ͡°) no ja taki skrajnie biedny jestem ze nie wiem czy on by tu cos znalazł nawet jakby miał przyjsc z obstawą policji. jak sie dalej sprawy potoczą? #prawo #kiciochpyta
@mirko_anonim nie rozumiem ludzi co mają tak wszystko w dupie że komornik zajmuje im wypłaty. Teraz już po ptakach będziesz wyruchany przez koszty egzekucji. Celem minimalizacji strat skontaktuj się z kancelarią obsługująca egzekucję zadłużenia i postaraj się ustalić kiedy i ile mniej więcej będziesz spłacać, generalnie jak masz to w dupie to ustal że co miesiąc wpłacisz nie mniej niż i będzie się jakoś toczyło, dopóki wykazujesz starania spłaty i coś
@mirko_anonim: ogarnij ten temat innaczej jak dojdzie do egzekucji zadłużenia twój bank, a co gorsza pracodawca dostanie pismo o zajęciu komorniczym wynagrodzenia, a na pasku z wypłaty pojawi się składnik potrącenia 240-KOMO.
Hej Mirki i Mirabelki. Chwalę się nowym autem ( ͡°͜ʖ͡°) Audi A3 1.5 150KM. Póki co jeździ się super. Katalogowo - 190k, cenowo z ok 20% rabatem wyszło minimalnie ponad 150k. #motoryzacja #audi
Komornik nałożył egzekucję na konto co teraz ? Piszę że wolna od zajęć to minimalna 3225zl
Czyli jak będę miał na koncie więcej niż minimalna to automatycznie zabiera? I zawsze iść regularnie do bankomatu wszystko wypłacić żeby się nie zbierało mimo że wygodne? bo mi inni mówili ze dobrze jest spłacac miesiecznie z dwa razy po 20-30zł aby udawac ze sie próboje inaczej do domu wchodzi i bedzie szukał rzeczy ( ͡° ͜ʖ ͡°) no ja taki skrajnie biedny jestem ze nie wiem czy on by tu cos znalazł nawet jakby miał przyjsc z obstawą policji. jak sie dalej sprawy potoczą?
#prawo #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero