Aktywne Wpisy

Qurvinox +21
Jak mogę zutylizować a-----l?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?

ChlopoRobotnik2137 +110
Udało się dojść , zrobiłem dziś 55,56 km. Jestem w makdolca przy autostradzie , jest 21:43 i nie wiem gdzie będę spać . Chyba w jakie krzaki pójdę bo gdzie indziej . Już zimno się zrobiło no i teraz czuję te km w ciele .
To moje zamówienie , wziąłem deala z
- mc double
- 4 nugetsy
- małe frytki
To moje zamówienie , wziąłem deala z
- mc double
- 4 nugetsy
- małe frytki
źródło: image_picker_B2EFBFC7-244C-43F1-83D2-9C1E71D46DF6-41203-000004A148A90AD4
Pobierz

Dowiedziałem się dzisiaj, że mój przełożony ma zbierać "teczkę" z moimi błędami i w Lutym zapadnie decyzja co do mojej przyszłości.
Jest to na poziomie zarządzania średnio-wyzszego szczebla. Żyję jednak bardzo dobrze z najwyższym szczeblem ale jednak jestem niżej, więc te nieprzychylne mi osoby mają szansę regularnie mnie oczerniać.
Fakt błędy były. Wynikały ze złej atmosfery w biurze. Wrzesień był dosłownie czarny. Załatwilem sobie przeniesienie. Październik jest "na czysto".
Widzę jednak czepialstwo o drobiazgi - a to dokumenty za długo w kuwecie, a to nie uzupełniona nic nie znacząca tabelka.
Oczywiście szukam pracy ale nie chcę w emocjach wpaść z deszczu pod rynnę.
Jak się zachować? Co robić poza byciem nieskazitelnym? Mam pomysł by smaemu zbierać kontra-teczkę z występkami pracodawcy i potem iść do PIP + ewentualny pozew sądowy przy wypowiedzeniu. Kolega został zwolniony za bycie za mało pro aktywnym. Serio?
Muszę mieć plan A, B i C.
Plan A to zmiana pracy, o co w mojej okolicy nie jest łatwo. Szczególnie teraz.
Chciałbym jednak, jeśli mnie zwolnią otrzymać odprawę i ewentualne odszkodowanie w sądzię. Przełożony boi się sądu jak ognia, więc to dobry pomysł. Do tego przełożony boi się kontroli PIP i US a akurat sam mam na piśmie niektóre "lewizny", szczególnie wydawanie mi poleceń przez pracowników innej firmy (spółka matka z innego kraju).
Mam czas do Lutego by się solidnie okopać. Mam w dupie palenie mostów.
Pomysły? #pracbaza #pytanie #biznes #korposwiat
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Albo podkładaj mu psie gówna na samochód jako ostrzeżenie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
A przy okazji szukać innej pracy. Ewentualnie skoro to korpo zagadać do "najwyższego" szczebla czy nie mają dla Ciebie propozycji stanowiska, które omija szczebel z którym się nie lubisz (np. jakaś globalna rola).