Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
W jakiej sieci znajdę najtańszy abonament/mix (maksymalnie do 20zł z gwarancja stalej ceny przez 4/6lat)
Tak żeby w abonamencie bylo chociaż do 30 darmowych smsów i 30 minut rozmów miesięcznie czyli niedużo, nie potrzebuję 5G. Internet wystarczy 2GB na miesiąc. Dobry zasięg w dolnośląskim.

Mam obecnie T-Mobile i chcę zmienić/przenieść numer bo to straszne gowno. Z roku na rok podwyższają ceny, najpierw mialem spoko umowę 20zł/msc to podwyższli do 30zł a potem do 40zł w ciągu 2lat. Dodatkowo mam numer zarejestrowany na starego i nawet jak z nim pójdę do salonu to barany nie chcą telefonu na mnie przepisać tylko potrzebują jakiś durnych sądowych potwierdzeń (w innej sieci wystarczył tylko świstek zeby zmienić własciciela - nawet nie potrzeba bylo innej osoby a w szwabskim tmobile jak zwykle urzędnictwo i patologia)

Także szukam taniej sieci i najlepiej jakby zasięg i net dobrze działał i udało się zmienic numer bez zbędnych papierów
#kiciochpyta #tmobile #telefony #smartfony #gsm #operatorzykomorkowi #abonament #zalesie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim:

Przenies numer do playa, wlascicel musi byc w salonie. W Playu zrobcie cesje, wlasciciel i ty musicie byc razem. Jest to za darmo, osobiscie sprawdzone 2mc temu.

Majac numer w playu mozesz miec 30GB za 30zl albo przejsx do taryfy cos tam 3.0 w aplikacji a potem kodem do fakt mobile. W fakt mobile masz albo no limit rozmow sms i 10GB za
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim, zachęcamy do sprawdzenia naszych ofert na stronie internetowej. Jeśli interesuje Cię abonament, to warto rozważyć abonament S. Szczegóły tej oferty znajdziesz na naszej stronie internetowej. Wszystkie formalności u obecnego operatora możemy załatwić za Ciebie. Dodatkowo możesz przenieść numer do nas nawet 6 miesięcy przed końcem dotychczasowej umowy.
  • Odpowiedz