Kuźwa nawet nie wiedziałem, że tak bardzo można się przywiązać do miejsca zamieszkania. Już 8 lat nieprzerwanego życia w Łodzi mi stuknęło, po czym okazuje się, że różowa nie zakwalifikowała się na staż do województwa łódzkiego, a na śląsk. Jeszcze nie wiadomo jakie miasto, ale śląsk. Zmiana miejsca "na wniosek" i własne widzimisię dopiero po roku, więc do 2026 posiedzimy gdzieś w Gliwicach, w których byliśmy tylko przejazdem. Niby wszyscy mają bekę z Łodzi, że brzydko, że wieczne remonty, zbiorkom drogi w ciul, ale jakoś tak nie wiem. Ładnie tu w sumie. Ona podjarana zmianą miejsca zamieszkania i to rozumiem i wspieram, ale sam mam taki ścisk w serduszku, że trzeba będzie Łódź opuścić XD
@mirko_anonim: Łódź jest ciekawym miastem i widać, że się zmienia, ale GOP też jest w porządku, w razie czego to nie jest tak daleko, więc będziesz mógł sobie tam jeździć jako turysta ( ͡°͜ʖ͡°)
Praktycznie większość miast w Polsce ma lepsze i gorsze dzielnice. Ja mieszkałem w Gliwicach przez półtora roku w samym centrum i byłem bardzo zadowolony.
mam już dość p---------a tego orangutana, odechciewa mi się dawać info na tagach, czuje pierwotne obrzydzenie do tego chama jestem prawusem ale k---a skręca mnie na myśl że ktokolwiek z prawicy tą abominacje popiera
#lodz #lodzkie #slask #studia #praca
Kuźwa nawet nie wiedziałem, że tak bardzo można się przywiązać do miejsca zamieszkania. Już 8 lat nieprzerwanego życia w Łodzi mi stuknęło, po czym okazuje się, że różowa nie zakwalifikowała się na staż do województwa łódzkiego, a na śląsk. Jeszcze nie wiadomo jakie miasto, ale śląsk. Zmiana miejsca "na wniosek" i własne widzimisię dopiero po roku, więc do 2026 posiedzimy gdzieś w Gliwicach, w których byliśmy tylko przejazdem.
Niby wszyscy mają bekę z Łodzi, że brzydko, że wieczne remonty, zbiorkom drogi w ciul, ale jakoś tak nie wiem. Ładnie tu w sumie.
Ona podjarana zmianą miejsca zamieszkania i to rozumiem i wspieram, ale sam mam taki ścisk w serduszku, że trzeba będzie Łódź opuścić XD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91
Które miasto najfajniesze "w ogólnym rozrachunku"?