Aktywne Wpisy

✨️ Pomoc w wyborze imienia dla córki Ⓘ
Dodaję z Anonima, bo dawno temu wkleiłem pastę o serwerownii...
Pomóżcie mi z imieniem dla córki.
Wychowam jak swoją.
Imię
Dodaję z Anonima, bo dawno temu wkleiłem pastę o serwerownii...
Pomóżcie mi z imieniem dla córki.
Wychowam jak swoją.
Imię
Imię żeńskie na "S"
- Selena 14.7% (10)
- Salma 4.4% (3)
- Sława 39.7% (27)
- Stella 10.3% (7)
- Sofia 30.9% (21)

Sonny86 +299
źródło: temp_file783953995842758599
Pobierz

Jak postrzegani są mężczyźni w oczach swoich znajomych, gdy ich pasją staje się hodowla roślin, na przykład róż? Czy są postrzegani jako dziwaczni, czy może ich zainteresowania uznawane są za zbyt kobiece, co wywołuje nieprzychylne komentarze? A może takie hobby traktowane jest jako coś zupełnie normalnego?
Pytanie typu - z perspektywy, co by powiedzieli na przykład ludzie w pracy, jakby się dowiedzieli, że codziennie chodzisz do ogródka i zajmujesz się kwiatami bo je kochasz. Byłyby ostre podśmiechujki, czy zero reakcji?
#pytanie #pytaniedoeksperta #kwiaty #rosliny #biologia #kiciochpyta #rozowepaski #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
źródło: gf-u2tj-1Z22-F7qU_uprawa-roz-664x442-nocrop
PobierzNormalni ludzie nie mają z tym problemu. Sam mam niewielki ogródek różany :)
Drugie, każde hobby jest dobre. Większość ludzi nie ma żadnego(oglądanie piłki czy seriali to nie hobby) i tylki tacy będą się z ciebie śmiać. Ludzie którzy mają właśnie hobby nic złego nie powiedzą.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: OG DMX uprawial sobie orchidee i mial wyjebongo, czego rowniez Tobie zycze. Piekny stan (ʘ‿ʘ)
źródło: zfxcw30ijfr41
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
DMX jako wzór do naśladowania :D
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
Hhyhyhy dokładnie XD, to samo dotyczy reszty czyli np. wyglądu, jak zrobisz se charakterystyczny wygląd i będziesz bogaty to WOW szacunek, a jak byś był nikim to WOW jaki dbil. Sprowadza się to wszystko do tego że to nie wygląd czyni człowieka a to co robi i doświadczeni ludzie nie oceniają książki po okładce bo wiedza że to nie ona decyduje o treści.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz
Chyba że wyglądasz jak sig curtis.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero