Aktywne Wpisy

thority +3
Jakie byście kupowali auto w 2026?
Te Mazdy mi się bardzo podobają więc pewnie na tym skończę, ale myślę nad tym jednym elementem.
Manual czy automat?
Jazda głównie po mieście z okazyjnymi wypadami w plener, głównie jednak po trasach szybkiego ruchu/autostradach, bo tak w default city zwykle jest.
#auto
Te Mazdy mi się bardzo podobają więc pewnie na tym skończę, ale myślę nad tym jednym elementem.
Manual czy automat?
Jazda głównie po mieście z okazyjnymi wypadami w plener, głównie jednak po trasach szybkiego ruchu/autostradach, bo tak w default city zwykle jest.
#auto
źródło: Screenshot 2026-03-27 115106
PobierzJaka skrzynia
- Manual 12.2% (42)
- Automat 87.8% (303)

Mega_Smieszek +58
źródło: 1000015696
Pobierz

Nie pasuje do tego żeńskiego świata, gdzie wszystko jest na pokaz, do tych konwenansy. Ciągle jakieś zdjęcia albo trywialne albo epatujące nagością, ale przede wszystkim wszystkie na pokaz, krzyczące: zobaczcie jak ja mam dobrze, jaki jest mój partner, jaka piękna jestem, gdzie nie byłam i czego nie robiłam. U facetów to jakoś mniej zauważam. Nasze matki robiły nam zdjęcia pod ścianą, na pamiątkę, często wynoszone. Sam lubię fotografię ale czegoś takiego nie cierpię.
Wracając, nie mam potrzeby chwalić się ludziom swoim życiem czy mną, brać udziału w jakimś żeńskim rankingu, potwierdzenia statusu, szczęścia. Ciężko o taka kobietę, która mie robi nic z tych rzeczy. Mogę mieć partnerkę o niższym wykształceniu, „słabej” pracy, byleby być kochanym i szczęśliwym z nią. Czy jest dla mnie szansa czy może jestem nienormalnym, że nie chcę brać udziału w tym żeńskim wyścigu?
#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
1. Oglądaj atencjuszki w mediach społecznościowych.
2. Pisz, że baby to atencjuszki, które chwalą się życiem w mediach społecznościowych.
xD Są kobiety, które tak się nie zachowują, ale na instagramie i tik-toku ich nie znajdziesz.
Faktycznie, bywały u mnie laski, co cykały fotki tylko dla siebie ale r rzadkość. W większym mieście to jest jedna wieka licytacja kto ma i pokaże więcej.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: A to przepraszam, skomentuję jeszcze raz:
1. Oglądaj atencjuszki w mediach społecznościowych i na jutubie.
2. Pisz, że baby to atencjuszki, które chwalą się życiem w mediach społecznościowych i
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
oglądam shorts bo ciekawi mnie co będzie na tym krótkim filmiku. Niektórych twórców znam i jak nie przepadam to omijam. Tego nie znałem.
Zresztą mówię, w realu jest tak samo, wchodząc w jakikolwiek związek bierzesz nagle udział w wyścigu szczurów, a to wakacje, a to biżuteria, samochód, No jak tak żyć ? Jedne kobietki wolą umieszczać te osiągnięcia ma instagramie, a inne chwalić się podczas
@mirko_anonim: Na pewno nie tak, jak opisuje OP. Co do drugiego pytania, to nie da się na nie odpowiedzieć, bo na każdą kobietę działa coś innego.
A na ciebie co działa?
@mirko_anonim: A, co, chcesz mnie poderwać? Nie warto xD
Nie pokazuję, "jaka piękna jestem, gdzie nie byłam i czego nie robiłam". Tzn. wrzucam do relacji na fb i instagramie zdjęcia z wycieczek, ale raczej mało komu imponują małe polskie miasta, pociągi i hałdy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@choochoomotherfucker xD Polemizowałbym z tym, ale Ty dalej swoje.
warto ʕ◉ᴥ◉ʔ
daj jakies rady na przyszlosc, jak juz zapomnisz to
@mirko_anonim: Żadne rady nic nie dadzą, jeśli nie będzie nadawania na tych samych falach, a na to, jak zauważyłam, nikt nie ma wpływu. Czasem się wydawało, że z kimś się super dogadam, a potem była lipa albo na
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
@choochoomotherfucker
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
uuu, mamy to! idealne miejsce na pierwszą randkę ( ͡° ͜ʖ ͡
@mirko_anonim: Kiedy wrzucałam zdjęcia dworca albo tak pisałam? Dworzec w Raciborzu jest po przebudowie i bardzo mi się podoba, brzydką to mamy stację, ale w 2027 r. ma zacząć się remont.
https://wykop.pl/wpis/78337579/zdjecie-ktore-moglo-powstac-zarowno-10-jak-i-40-la
@choochoomotherfucker musimy tu podzielić włos na czworo, bo definicja dworca (oczywiście
Instagram.
#raciborz #