Aktywne Wpisy

BFyre +38
Koledzy, dostaliśmy z różową od moich rodziców 200k do wkładu własnego na dom. Kasę muszę wpłacić dopiero za jakieś dwa tygodnie. Jakieś porady inwestycyjne żeby w tym czasie na tym zarobić? Nigdy nie inwestowałem, ale szybko się uczę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda
#gielda

krystian-stepaniak +153
Dobrze dobrany pasek do spodni i źle dobrany pasek do spodni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill
źródło: Pasek do spodni
Pobierz

#koty #alergia #kitku
Moja różowa bardzo uparła się na kota, za dziecka miała 2 i ciężko jest jej mieszkać bez jakiejkolwiek, ja nic do nich nie mam, oprócz alergii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2 godziny w towarzystwie kota i zaczyna się kichanie, potem zatkany nos, a na koniec jeszcze swędzenie oczu i ogólne osłabienie.
Czytaliśmy, że podobno kot syberyjski wytwarza mniej alergenów. Myślicie, że to coś pomoże?
W okolicy jest hodowla więc myślimy żeby się tam przejechać na parę godzin i zobaczyć jak zareaguję, natomiast też obawiam się, że duże stężenie kotów nie bedzie miarodajnym wynikiem w porównaniu gdybym miał kontakt tylko z jednym kotem.
Jakieś rady ? Czy po prostu różowa musi przeżyć jakoś myśl że kota nie będzie xd
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
wyjście do hodowli nic nie da, tam wszędzie będą alergeny. I jeszcze kwestia czy jesteś uczulony na sierść (wtedy można pomyśleć o tych bez sierści XD) czy na kocią ślinę, wtedy to lipa
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
sytuacja identyczna w 100% z moją :> Uczulenie na koty, króliki i inne. Rasa: Neva Masquerade, pojechaliśmy do hodowli i reakcja uczuleniowa była u mnie konkretna. Ale musiały być tam też koty innych ras. Kotek wzięty do domu - brak uczulenia, był z nami wiele lat i problemów nie miałem żadnych. Co ja bym zrobił - zaczął od wizyty w hodowli i spędzenia czasu z tym dokładnie kotem który