✨️ Obserwuj #mirkoanonim Hej, gdzie polecacie zakupić magnez oraz ashwagandhe? Badałem poziom magnezu ostatnio i wyszło, że jest okej, ale był to dolny poziom normy (praktycznie na styk z normą)- a czesto odczuwam zmeczenie/skurcze palców- myslicie, ze warto i tak dalej suplementowac ten magnez? Nie mam jakiejs okreslonej diety- jem wszyskto. Ashwagandhe chce sprobówac, mimo czytania o niej roznych opinii- najwyzej przestane brac.
@mirko_anonim: dużo supli w tym KSM-66 mam z KFD. Tylko z tym to loteria. Na niektórych działa bardzo fajnie, a niektórzy mają (jak na suplement, nie lek) bardzo parszywe skutki uboczne
myslicie, ze warto i tak dalej suplementowac ten magnez?
@mirko_anonim: ZMA + B Complex jak już tak chcesz poważniej się za to zabrać.
@mirko_anonim: Ja bierę od Olimp Labs. Na początku było wyraźnie czuć różnicę z ashwagandą, potem chyba się organizm trochę przyzwyczaił. Raczej warto robić przerwy i wracać po pewnym czasie.
✨️ Autor wpisu (OP): @Atreyu Słyszałem własnie o tych skutkach ubocznych, a dla niektórych ashwagandha to był wrecz game changer- wiec faktycznie sporo zalezy pewnie od organizmu- jak to było w twoim przypadku?
Czemu ZMA + B Complex? Dokładam po prostu suplemenetacje cynku i B6, tak?
@Ventod A jakie efekty u ciebie Ashwagandha przynosila? Probowałeś również z innych sklepow probowac? Jak dobrze kojarze, to chyba z pol roku temu dobre opinie czytalem
Hej, gdzie polecacie zakupić magnez oraz ashwagandhe?
Badałem poziom magnezu ostatnio i wyszło, że jest okej, ale był to dolny poziom normy (praktycznie na styk z normą)- a czesto odczuwam zmeczenie/skurcze palców- myslicie, ze warto i tak dalej suplementowac ten magnez? Nie mam jakiejs okreslonej diety- jem wszyskto.
Ashwagandhe chce sprobówac, mimo czytania o niej roznych opinii- najwyzej przestane brac.
#suplementy #suplementacja #ashwagandha #magnez
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky
@mirko_anonim: ZMA + B Complex jak już tak chcesz poważniej się za to zabrać.
źródło: 71b-gOvGNXL._AC_UL320_
Pobierzźródło: i-olimp-chela-mag-b6-forte-60-kaps
PobierzCzemu ZMA + B Complex? Dokładam po prostu suplemenetacje cynku i B6, tak?
@Ventod
A jakie efekty u ciebie Ashwagandha przynosila? Probowałeś również z innych sklepow probowac? Jak dobrze kojarze, to chyba z pol roku temu dobre opinie czytalem
Lepsza koncentracja i ustabilizowanie zmiennych nastrojów.