Aktywne Wpisy

mocarnyknur +421
źródło: 1000043665
Pobierz
Salido +245
Minął 31. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
131 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
140 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
131 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
140 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-22
Pobierz

Wy tu się zastanawiacie które miasto lepsze do życia, czy Wrocław, czy Kraków, czy Poznań. A ja zapraszam do Szczecina. Tu się poczujecie jak w powiatowym. Miasto wojewódzkie, a nawet nie dogania wyżej wymienione miasta. Nasz prezydent bardzo się stara aby poczuć się jak w wojewódzkim ale bardzo nieudolnie. Dopiero niedawno uruchomili u nas jeden pociąg Pendolino! Pierwszy raz pojechał świąteczny tramwaj, ustrojony lampkami ale już marudza, że duże koszty to były. I tak to się powoli żyje na tej wsi. Pojedźcie sobie tramwajem w stronę stoczni szczecińskiej to żyć wam się odechce. Jadąc na prawobrzeże zaczyna śmierdzieć czekolada. Właśnie i ten śmieszny podział Szczecina na lewobrzeże i prawobrzeże. Mimo tego lubię ten klimat ale dla urozmaicenia jeżdżę często na weekendy do innych miast jak Wrocław czy Poznań. Wychowywalam się na aglomeracji śląskiej ale przez nasilająca się astme musiałam się przeprowadzic. Napewno mogę wam powiedzieć, ze nie ważne gdzie jedziesz wszędzie są bezdomni, żule i zawsze nieciekawe ulice bądź osiedla w tych miastach. Nie ma idealnie
#szczecin #poznan #wroclaw #krakow #katowice
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: S---------o