Aktywne Wpisy

Turpizm 0
Jakiś perfumy na początku nie doceniliście, nie spodobały Wam się i musieliście przewachac xxx zapachów żeby przejrzeć na oczy i wrócić z pokorą?
#perfumy
#perfumy

wybryk_natury +76
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jakie opcje zmiany stanowiska pracy z #programista15k na coś innego w IT - nie technicznego są realne w 2025? Dla osoby która nie siedzi w norze a miała sporo doświadczenia z pracą z klientami, zarządzaniem ludźmi ale w ramach własnego projektu a nie korpo?
Generalnie przez kilka lat zanim zacząłem pracować w it jako frontend miałem swój projekt i kilka osób pod sobą, musiałem robić sporo marketingu, spotkania z klientami itp.
Jako programista z kolei od lat jestem w tym samym projekcie, jestem do tyłu z technologia etc i realnie patrząc żeby zmienić pracę z pół roku musiałbym nadrabiać. De facto z mid-seniora stałem się znowu juniorem.
No i tak sobie myślę, że za bardzo mi się już nie chcę. Nigdy nie pracowałem w dużej firmie it, u mnie jest ceo, który głównie łapie klientów, hr i ogarnianie biura etc i tyle spoza stanowisk it.Ale w większych firmach pewnie jest tego więcej. Jakieś opcje przejścia z it są w ogóle realne, czy tam też rynek się zepsuł i lepiej zacisnąć zęby i uczyć się prawie od zera niemal jak junior?
#programowanie #it
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta