Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +844
Mój dziadek pracował, babcia nie, mieli trójkę dzieci, babcia się głównie nimi zajmowała.
Mój tata pracował, mama nie, wychowali 3 dzieci.
Ja pracuję, moja żona tez, bo gdybyśmy nie mieli dwóch wypłat to machajacypapiez.jpg.
Dzieci
Mój tata pracował, mama nie, wychowali 3 dzieci.
Ja pracuję, moja żona tez, bo gdybyśmy nie mieli dwóch wypłat to machajacypapiez.jpg.
Dzieci

ibleedforyou +18

Czy normą jest dokładanie nowych obowiązków bez podwyżki w pracy?
Oczywiście obowiązki niezwiązane z obecnymi zadaniami, o których nigdy nie było mowy.
Przyjęli mnie na stanowisko grafika i montażysty filmów oraz ogarnianie aukcji zagranicznej, ale żadnego kontaktu z klientami. Pracuję rok.
Tak czy inaczej i tak robię sporo więcej, niż o czym była mowa na rozmowie, ale to mi się akurat przyda w doświadczeniu.
Z czasem niektórzy z moich współpracowników dostali zadanie odbierac więcej telefonow itd, wspolpacownicy, którzy nie są grafikami ani montażystami, a jednak po części ich zadania od początku opierały się na obsłudze klienta telefonicznej. Jak z nimi o tym gadam to też nie było u nich mowy o tak częstym odbieraniu, ale jednak kurde ja zostałem przyjęty z powodu zupełnie innych umiejętności. xD
Ostatnio chyba kierownik się wkurzył, że dłużej mi idzie zrobienie jakichchś tam projektów i sam powiedział, że on myśli, zebym też mógł odbierać telefony od klientów, ale to łatwe, bo tylko mówić kiedy będzie przesyłka, na jakim etapie jest czy coś xD że żadnych umiejętności do tego nie trzeba i tak dalej. Kierownik i tak wychodzi z założenia, że jak coś mi zajmie 10 min moim tempem to jest to banalnie proste i wymaga ode mnie takich ruchów prawie ciągle. Szczerze mówiąc to jest trochę denerwujące jak przy zadawaniu mi jakiegoś zadania, w którym on nie ma pojęcia mówi, że jest to łatwe. :D
No super tylko jak słuchałem ich to raczej klienci się rzucają wtedy, że jest opóźnienie, że nie ma czegoś w przesyłce, że chcą coś jeszcze.
Nie chce żeby mnie zwolnili z tej pracy, bo jest całkiem fajnie, a poza tym potrzebuje doświadczenia. Takie odbieranie gowno telefonów jest tylko zawracaniem mi tyłka przy projektowaniu i nic nie wnosi. xD
Na razie temat trochę wygasł, ale mam zamiar na ten temat pogadać. Dodam, że szef mi nic nie każe, a kierownik wychodzi z takimi pomysłami.
Dodam, że moja praca to 95% grafiki, filmy, przeróbki zdjęć. Nie płacą mi za dużo.
#praca #pracbaza #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Więc jak sam piszesz
zdobywaj doświadczenie, a jak ci się tam nie podoba to szukaj innej pracy