✨️ Obserwuj #mirkoanonim Czy dwa lata pracy w zawodzie w jednej pracy to już spoko doświadczenie?
Mam zrobione 10 miesiecy i wkurzyło mnie to, że dowalili mi zadania o których nie było wcześniej mowy. Zupełnie coś o czym mnie zapewniano, że nie będzie.
Ale nie chce teraz porzucać, bo znowu będą się krzywo się patrzyć na rozmowach, że mam tylko mniej niż rok doświadczenia.
Muszę mieć dobre nastawienie, że mam rok na podciągnięcie umiejętności, portfolio i pójdę do lepszej pracy..
optymistyczny-innowator-16: Nie, to nie dużo. W obecnym kołchozie pracuję już 4. rok. Coraz więcej rzeczy robię sam, bez niczyjej pomocy. Mimo tego, że projektowałem już każdy typ produktu z asortymentu firmy, wciąż mam się za totalnego głąba i debila, jak w dniu przyjmowania się. Były to projekty od kilku tysięcy do kilku milionów zł. Szczęściem obyło się bez jakiś krytycznych wtop, za to występowała niezliczona ilość pomniejszych niedociągnięć. Dlatego wciąż większość
Czy dwa lata pracy w zawodzie w jednej pracy to już spoko doświadczenie?
Mam zrobione 10 miesiecy i wkurzyło mnie to, że dowalili mi zadania o których nie było wcześniej mowy. Zupełnie coś o czym mnie zapewniano, że nie będzie.
Ale nie chce teraz porzucać, bo znowu będą się krzywo się patrzyć na rozmowach, że mam tylko mniej niż rok doświadczenia.
Muszę mieć dobre nastawienie, że mam rok na podciągnięcie umiejętności, portfolio i pójdę do lepszej pracy..
Wątpię ze dadzą mi podwyżkę.
#pracbaza #praca #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
W obecnym kołchozie pracuję już 4. rok. Coraz więcej rzeczy robię sam, bez niczyjej pomocy.
Mimo tego, że projektowałem już każdy typ produktu z asortymentu firmy, wciąż mam się za totalnego głąba i debila, jak w dniu przyjmowania się. Były to projekty od kilku tysięcy do kilku milionów zł. Szczęściem obyło się bez jakiś krytycznych wtop, za to występowała niezliczona ilość pomniejszych niedociągnięć. Dlatego wciąż większość