Aktywne Wpisy

majnazwyczajna +31
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Janusz_Lubikwasa +34
#wroclaw
Pozdrawiam kierowców, ja dzisiaj auto zostawiłem w domu.
Byle 10cm śniegu spadło, a miasto sparaliżowane. Drogi nieodśnieżone, to kierowcy jadą 20 km/h i tworza się kilometrowe korki.
Ale wydajmy kolejne 10 mln zł na Śląsk, bo przecież gdybyśmy zrobili to na utrzymanie miasta to byłoby to trwonienie pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam kierowców, ja dzisiaj auto zostawiłem w domu.
Byle 10cm śniegu spadło, a miasto sparaliżowane. Drogi nieodśnieżone, to kierowcy jadą 20 km/h i tworza się kilometrowe korki.
Ale wydajmy kolejne 10 mln zł na Śląsk, bo przecież gdybyśmy zrobili to na utrzymanie miasta to byłoby to trwonienie pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jak wyglądał wasz staż? Aktualnie jestem na stażu, ale nie w branży IT. Staż odbywam w fabryce chemikaliów. Przez całe 8h nic nie robię, bo nie ma dla mnie zadań, nie ma dla mnie radia żeby komunikować się z resztą zespołu. Gdy sam siadam z własnej inicjatywy do sterowania procesem, przychodzi kierownik i gdy jest jakaś sytuacja w której mógłbym się czegoś nauczyć, on robi to sam. Czuję się totalnie niechciany, nie wiem z czego to wynika.
#studbaza #pracbaza #zalesie #staz
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Sam czasami mam stażystów, jeśli gość łaknie wiedzy to dużo pomogę ale często zdarzają się cwaniaczki na których nie chce mi się nawet patrzeć :]
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Czyli firma organizuje program stażowy z własnej inicjatywy, płaci ci i cię nic nie uczą??
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰