Aktywne Wpisy

Umeraczyk +5
W ogóle baba z mieczem jest lepsza niż goła baba

Czy Srej Le jest dalej tak samo zakochana w panu Prezesie Adamie jak była, gdy się poznali w czasach przed otwarciem Polonii?
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka

W tym roku będę kupował mieszkanie. Myślę, że to już ten czas, bo mam 28 lat. Jestem sam, pół roku po rozstaniu, a na horyzoncie nie widać, aby to się zmieniło. Boję się jednak jednej rzeczy - samotności
W mieszkaniu rodzinnym codziennie rozmawiam, opowiadam co tam u mnie w pracy, pytam się rodziców jak dzień mija,żartujemy sobie i ogólnie sobie gadamy, a jak będę sam, to do nikogo mordy nie otworzę. Boję się, że mi bardziej siądzie na głowę niż obecnie z powodu samotności i że pojawi się u mnie depresja. Jak wyobrażę sobie, że do nikogo po pracy się nie odezwę, to robi mi się niedobrze.
Z jednej strony się cieszę, że nareszcie pójdę na swoje, a z drugiej strony boję się, bo dopiero doświadczę tak naprawdę co to samotność.
Ktoś napisze, a znajomi? Wyjścia gdzieś na miasto? Mam dwóch. Jeden w innym mieście, a drugi ma swoją rodzinę. Spotykamy się bardzo rzadko. Nie chodzę po klubach ani innych takich miejscach. Jedynie gdzie mam kontakt z ludźmi po pracy, to siłownia.
#samotnosc #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
No niestety, tym bardziej że są czasy, gdy coraz ciężej o normalnych znajomych, którzy ruszą tyłek z domu by się spotkać.
kupujesz mieszkanie w centrum miasta i wynajmujesz pokoje studentkom lub młodym kobietom co pracują już po studiach
Mieszkasz w tym mieszkaniu,
Z powodów ubezpieczenia nie pozwalasz na odwiedzających, więc nie będzie sobie sprowadzać facetów na mieszkanie. Więc ci znika konkurencja
Jednocześnie socjalizujesz się z z dziewczynami, wypady na imprezy, wyjazdy
A wynajmując to ona jest ta uległa i się musi płaszczyć przed właścicielem,
Widziałem to na własne oczy jak polki do Anglików landlordow bezzębnych zarywały bo miał mieszkanie które im podnajmowal.
Także przeciętniak to ma dużo większe szanse