Aktywne Wpisy

pogop +4
Jak bardzo zlym pomysłem jest zakup kontenera mieszkalnego z Chin? XD
Potrzebuję na szybkości gotowego domku letniskowego. Podobne oferty są też w Polsce, ale około 4x drożej. Pytanie tylko, czy taka transakcja z chińczykami nie jest ciut zbyt ryzykowna?
#pytanie #chiny #aliexpress #alibaba #budownictwo #dom #pieniadze
Potrzebuję na szybkości gotowego domku letniskowego. Podobne oferty są też w Polsce, ale około 4x drożej. Pytanie tylko, czy taka transakcja z chińczykami nie jest ciut zbyt ryzykowna?
#pytanie #chiny #aliexpress #alibaba #budownictwo #dom #pieniadze
źródło: Screenshot_20260326_233557_Alibabacom
Pobierz
lskx +45
#lewandowski #mecz #reprezwentacja #lewandowska
Ktoś ma jedno, doslownie JEDNO zdjęcie gdzie Anna karateka patrzy na Roberta w ten sposób? xD
Ktoś ma jedno, doslownie JEDNO zdjęcie gdzie Anna karateka patrzy na Roberta w ten sposób? xD
źródło: obraz
Pobierz

Zaczynam podejrzewać że jestem debilem. Mam problemy z nauką, pamięcią i koncentracją, wydaje mi się że pomimo tego że nigdy nie przykładałem się do nauki to było mi łatwiej coś zapamiętać/ zrozumieć. Teraz mam problem nauczyć się kilku zdań na pamięć. Czy można jakoś się zbadać czy wszystko jest ze mna w porządku? Mam 30 lat i w miarę dobrą prace ale chciałem zrobić sobie studia zaocznie żeby otworzyć przed sobą nowe możliwości a aktualnie to dla mnie męczarnia i niczego się nie nauczyłem. Nawet jak poświęce na coś dwa tygodnie i uda mi sie nauczyć na zaliczenie to po kilku dniach nic nie pamietam.
#nauka #zdrowie #pytanie #pytaniedoeksperta #problem #naukajezykow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky
@mirko_anonim: tak, nazywa się to test inteligencji