Aktywne Wpisy

splinter96 +112
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

HoroLive +21
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta

#depresja #myslisamobojcze #pomoc #pomocy
Od dłuższego czasu (9 lat) mam myśli samobójcze, zmagam się z ciężką depresją. Jest to spowodowane tym, że doświadczyłem nękania w czasach szkolnych. Nigdy nie udało mi się uzyskać akceptacji ze strony grupy (także na studiach). Nigdy nie miałem partnerki. Antydepresanty nie pomagają. Błagam o jakąkolwiek pomoc.
PS. Komentarze pisane dla żartów proszę sobie darować.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Ty masz konkretne powody dla których masz depresję, więc żeby leczenie było skuteczne musisz je przepracować.
Ale to zakładam, że wiesz bo jesteś pod opieką psychiatry i psychoterapeuty, a nie tylko łykasz cukierki.