Aktywne Wpisy

memforis +1
#kryptowaluty mam pytanie czysto z ciekawości. jak to jest, że dokładnie w zaznaczonym na zielono miejscu kupowałem all in SOL i akurat wtedy jeb^%? czy to jest zupełna losowość i czysty przypadek, czy to spowodowało jakieś tam likwidacje albo chwilowy wzrost kursu (raczej wątpię), po czym każdy widział nieco większe saldo i automaty zaczęły sprzedawać innym wpakowanym i tak runęło?
czy zwyczajnie zawsze jest "kup i się wtedy spierd...li"? czy przypadek,
czy zwyczajnie zawsze jest "kup i się wtedy spierd...li"? czy przypadek,
źródło: image
Pobierz
annlupin +16
kupiłam słomki metalowe i okazało sie że one jakieś takie długie są przecież ja sobie zaraz tym oko wykole a co uwas

Siema, przychodzę z pytaniem. Aktualnie pracuje w IT, sektor cyber. Mam bardzo spoko kasę, ale od zawsze chciałem być deweloperem i w tym kierunku cisnąłem (uczyłem się głownie js’a, jarał mnie frontend, aktualnie wolę backend i odrobinę frontu). Że pojawiła się okazja przeskoczyć do cyber za lepsze pieniądze niż na helpdesku to tak zrobiłem. Aktualnie pracuję 5lat w bezpiece, ale wypala mnie ta robota, od niedawna zajmuje sie automatyka co jest dla mnie fajne, ale bardzo „ubogo”. Proste skrypt w PS, trochę pythona, ale jednak to mi daję dużo funu, więcej niż analiza zdarzeń. Myślę, w który kierunek iść, bo pisanie kodu daje mi duzo frajdy, ale nie mam na tyle skilla zeby szukac roboty jako programista. Czy zaczac w wolnej chwili jakies tutoriale z pythona, ktore podniosa skilla i szukac roboty? Kiedys pracujac na helpdesku uczylem sie frontu bardzo duzo i w pewnym momencie zaczalem rozsylac cv z portfolio, ale bez odzewu lub z mozliwoscia praktyk. Kolejne pytanie czy nawet jakby sie udalo dostac robote to sobie poradze jako programista? Czy kazdy ma taka zagwostke jak zaczynal na juniorce? A no i kase, aktualnie mam ~250k brutto rocznie, pewnie na juniorce jako programista bedzie ciezko tyle dostac.
#praca #programista #programowanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
·