Aktywne Wpisy

MonazoPL +140
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz
mattttx +319
źródło: 1000002501
Pobierz

Jest gdzieś jakaś rozsądna szkoła prawa jazdy we Wrocławiu, w której można dowolnie sobie wybierać zajęcia tereotyczne i praktyczne? Obecnie pracuję zmianowo i raz mam zmianę poranną, raz nocną, raz popoludniową - także w sobotę i niedzielę i nie mam kontroli nad tym kiedy pójdę. A nie widziałem zbytnio jakiś szkół które oferują coś takiego, tylko zwykle zawsze albo popoludniowe od pon-pt albo sob-niedz cały dzień. Także nic nie pasuje mi a jednak chciałbym zrobic to prawo jazdy. A jak już jakaś będzie to dobrze by było żeby była to szkoła raczej porządna, nie naciągali na jazdy i dobrze położona (centrum i okolice, jagodno, ołtaszyn, oporów odpada bo za daleko, moze być coś na północy miasta)
#kiciochpyta #prawojazdy #wroclaw #szkolaprawajazdy #naukajazdy #auto
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt