Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jest gdzieś jakaś rozsądna szkoła prawa jazdy we Wrocławiu, w której można dowolnie sobie wybierać zajęcia tereotyczne i praktyczne? Obecnie pracuję zmianowo i raz mam zmianę poranną, raz nocną, raz popoludniową - także w sobotę i niedzielę i nie mam kontroli nad tym kiedy pójdę. A nie widziałem zbytnio jakiś szkół które oferują coś takiego, tylko zwykle zawsze albo popoludniowe od pon-pt albo sob-niedz cały dzień. Także nic nie pasuje mi a jednak chciałbym zrobic to prawo jazdy. A jak już jakaś będzie to dobrze by było żeby była to szkoła raczej porządna, nie naciągali na jazdy i dobrze położona (centrum i okolice, jagodno, ołtaszyn, oporów odpada bo za daleko, moze być coś na północy miasta)
#kiciochpyta #prawojazdy #wroclaw #szkolaprawajazdy #naukajazdy #auto

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: teorie zrob sobie zdalnie - puscisz sobie slajdy w tle, wyuczysz sie pytan na jakims prawojazdy360, az bedziesz umial kazdy i pojdziesz na egzamin. Na poludniu warto sie uczyc, bo tam jest strefa egzaminacyjna (tarnogaj i brochów, czesc gaju) i tam bedziesz zdawal egzamin, jest pare miejsc nazwijmy to problematycznych, gdzie egzaminatorzy lubia ludzi zabierac, a instruktor Ci pokaze jak sie tam zachowac. A jazdy to masz tak jak
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie musisz obecnie robić zajęć teoretycznych chyba po za kursem pierwszej pomocy. Jakoś nigdy nie słyszałem by ktoś miał problemy z jazdami raz rano raz popołudniu.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak wyżej, obecnie możesz od razu zapisać się na egzamin teoretyczny po założeniu profilu kandydata na kierowcę. Jak jesteś kumaty to nauczenie się w 2 tygodnie wieczorami nie powinno być problemem. Potem zapisujesz się na praktykę do szkoły jazdy + kurs pierwszej pomocy w tejże szkole i wio.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: prawojazdy360 jest całkiem git. Kupisz sobie pakiet na miesiąc, wyuczysz się do egzaminu i zdasz za pierwszym. Mają te same pytania co w WORDzie, plus jakiś tam moduł szkoleniowy gdzie wszystko objaśniają - jeżeli potrzebujesz.
  • Odpowiedz