Aktywne Wpisy

Lekarz_7k +72
Najgorsze jest to, że teraz nikt mi nie uwierzy że serio 300h w pracy siedze, tylko każdy będzie myślał że to oszustwo jest. Wystarczy, że mam 6-7 dyżurów w miesiącu.
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k

Drugi najgorszy dzień w życiu, zaraz po śmierci najbliższej osoby.
Właśnie się człowiek dowiedział, że musi odpuścić pracę i swoją pasję, że musi zostawić wszystko co uwielbia. To co daje siłę i piniondz do życia, przewodnictwo górskie, fotografia w terenie. Powodem jest otrzymany wyrok - nowotwór. Nie wiedziałam, że można wpaść w taką panikę, po usłyszeniu diagnozy, a jednak. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Człowiek uczy się całe życie...
Właśnie się człowiek dowiedział, że musi odpuścić pracę i swoją pasję, że musi zostawić wszystko co uwielbia. To co daje siłę i piniondz do życia, przewodnictwo górskie, fotografia w terenie. Powodem jest otrzymany wyrok - nowotwór. Nie wiedziałam, że można wpaść w taką panikę, po usłyszeniu diagnozy, a jednak. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Człowiek uczy się całe życie...

Mircy, moze ktos pomoze. Od dwoch tygodni czuje bol jelit i mam biegunki(nie caly czas, powiedzmy co 3 dni). Bylem na usg-wszystko ok, bylem na krwi-wszystko ok, zadnych stanow zapalnych w OB i CRP. Gastrolog powiedzial ze to prawdopodobnie kolopatia ale czemu nagle by mnie to tak wzielo? Bol kojarzy mi sie z podobnym wywolanym po braniu izoteku. Po kilku tabletkach musialem odpuscic. Dziwny scisk jelit i biegunka. Boli mnie w okolicach podbrzusza, pepka, nadbrzusza. Na calej dlugosci. Mialem kiedys refluks ale to bylo typowe palenie w przelyku, ktore tu nie wystepuje. Po IPP wtedy przeszlo. Najgorsze jest to, ze boli nawet jak nie jem... Czekam na wyniki kalu. Bardzo nie chce kolonoskopii bo wiem, ze to zadne strukturalne zmiany i tylko sie nacierpie. Co jeszcze moge zrobic? Dodam iz czuje takie przechodzace bable przez jelita od czasu do czasu alego chyba wzdecia po prostu...
#lekarz #choroby #medycyna #gastrolog #kolonoskopia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi