Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +72
Kiedy 800+ zostanie w końcu zniesione? Ten program nie działa od samego początku, przepalamy miliardy na program, który nie funkcjonuje.
#demografia
#demografia

Pasterz30 +42
Nikt nie pytał ale Boze jak ja nie chce niec dzieci mimo 34 lat. Przyjezdzam raz na miesiac do domu do rodzicow gdzie nieszka jeszcze siostra ze szwagrem i dwojka dzieci 2 i 4 lata i to jest masakra. W nocy ciagle placzą, w dzien piski i placze od 7 rano bo oczywiscie „to przeciez dzieci”. Chodze niewyspany, ciagle z zatyczkami na uszach, wszedzie syf bo te dzieci robia b----l, masakra. Oby

Chciałbym wziąć sobie jakieś pierwsze w życiu fajne autko w leasing (jdg), ale totalnie się nie znam. Może mirki doradzicie?
Koło 30, dziewczyna, brak planów na dziecko. Budżet tak do 350-400k max, przy czym absolutnie nie musi być wykorzystany, to raczej górna granica.
Autko będzie jeżdżone raczej mało (praca zdalna), po mieście - siłka, zakupy, raz na miesiąc/dwa trasy 200 km.
Zależy mi na sportowym wyglądzie, komforcie jazdy, fajnym kolorku, dobrym wyposażeniu, Raczej benzyna, coupe lub sedan.
Na razie patrzyłem na m240i i m340i, oba mi się podobają, chętnie usłyszę opinie albo inne propozycje modeli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowe pytanie co myślicie celować w zamówienie z salonu czy szukać jakiegoś 2-4 latka?
#bmw #audi #mercedes #samochody #auto
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
Nowe czy używane?
@mirko_anonim: jakie to ma znaczenie do leasingu?
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/alpine-a110-alpine-a110-gt-ID6GOAFj.html
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/porsche-718-cayman-porsche-718-cayman-gpf-style-edition-pdk-ID6HayAN.html
@BornToDie69: Przecież 911 jest wielkie i wygodne też, o ile nie chodzi o sportowe wersje
To nie traci na wartosci. Teraz je sprzedaje wiec po kilku latach jazdy są warte tyle samo. Caymany lecą na cenie w dół tak samo jak inne porsche typu macan panamera cayenne
@stara_biauka_: 992.1 trzyma(ło) cene bo były problem z częściami, produkcją, wojna, kryzys itp więc ludzie zamiast czekać 2 lata kupowali używane więc cena wysoka... Już teraz na stocku można kupić 992.1 więc utrata wartości na 911 wróci do tego jak było sprzed covida
Porsche się już zrobiło autem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero