Aktywne Wpisy

Antorus +156
i pomyśleć, że kiedyś broniłem lekarzy, bo PiS się jak zwykle uwziął na "wykształciuchów tfuuuuu" i szczuje.
Albo że no dobra pandemia jest to niech dostają bonusa.
Bonus nigdy się nie skończył xD
Niech jadą. Jesteśmy na etapie takiego bizancjum, że możemy tutaj przyjąć Niemców czy Holendrów, płacić im...ich stawki. I być na tym interesie do przodu względem naszych konowałów bilokacyjnych.
Albo że no dobra pandemia jest to niech dostają bonusa.
Bonus nigdy się nie skończył xD
Niech jadą. Jesteśmy na etapie takiego bizancjum, że możemy tutaj przyjąć Niemców czy Holendrów, płacić im...ich stawki. I być na tym interesie do przodu względem naszych konowałów bilokacyjnych.

mhrok87 0
Zapytam szczerze jestem 87 i mnie przeraża mój wynik - jak jest z wami ?
Ilu waszych kolegów nie żyje?
- 1 29.7% (35)
- 2-3 41.5% (49)
- 4-5 16.1% (19)
- Więcej (wyjaśnij) 12.7% (15)

#it #pracawit #programista15 #programowanie #pracait
Czy na podstawie rozmowy hr, technicznej i hr końcowej można wywnioskować, jak poszło na rozmowie, czy jednak rekruterzy mówią to samo wszystkim? Chodzi mi na przykład o pytanie o negocjacje wynagrodzenia i o udział w innych rekrutacjach. Albo jak poznać, że poszło dobrze? Bardzo mam mało rozmów ostatnio i z każdą wiążę ogromne nadzieje, ale już powoli przestaję wierzyć, bo już rok bez pracy, a trzy lata doświadczenia.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
Tzw. flow
Dopytywanie się od kiegy możesz najszybciej zacząć (ale jesteś berrobotny to...)
Jakieś teksty że jesteś tym kandydatem, którego szukają.