Aktywne Wpisy

weezyxboss +51
U mnie w powiatowym wypizdowie dolnym w takich zajebistych temperatura lokalne przedsiębiorstwo usług komunalnych postanowiło że będzie ograniczac dostęp bieżącej wody w dzień i wyłączać dostęp do wody od 21 xD na dworze 40 stopni a oni k---a wodę ograniczają bo gdzieś ludzie na domkach napełniają baseny i dbają żeby ich trawniki były wiecznie zielone xD #pogoda #l-------------j #lubuskie #zalesie

paluszki_rybne +44
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ostatni raz jeździłem na motorze na początku pazdziernika. odstawilem pod pokrowiec na zewnatrz i tak stal całą zime:
-nie odpalany ani razu
-nie odpiety akumulator
-nie stal na stojakach
-nie przetaczalem go co pelnie księżyca
-nie zmienilem oleju po sezonie
-nie zmieniłem oleju przed sezonem
-nie zatankowałem do pelna
-nie umyłem
pare dni temu zdjalem pokrowiec, sprawdzilem czy sa plyny, odpalilem, zagrzalem do wlaczenia wiatraka, sprawdzilem swiatla, ciśnienie w oponach i wyjechalem na kilka dni pojezdzic, skorzystać z ładnej pogody. olej nie zjelczal, opony sie nie odksztalcily, akumulator wytrzymał, silnik się nie zatarł przy uruchamianiu po 5 miesiącach bez dotykania. i tak co roku od lat bez jakichś okolozimowych rytuałów na pograniczu obsesyjnych kompulsji xD polecam - tylko trzeba motur regularnie serwisowac to nie będzie niespodzianek.
#motocykle
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
Wszystko zależy jak leży, są różne rodzaje brudu i różne miejsca składowania, jak trzymasz coś w miejscu gdzie są skoki temperatur to wszystko się poci i robi mokre, w tym momencie nawet kurz działa jak gąbka i tą wilgoć zatrzymuje, a jak jeszcze jest coś kwaśnego albo innego co zareaguje to bez problemów zrobi wżerki we wszystkim, aluminium, chrom, ocynk.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
Ogólnie fajnie że masz wywalone, każdy dba jak chce :)