✨️ Obserwuj #mirkoanonim #l4 #psychiatra Dzień dobry, pytam ekspertów bo nie wiem jak się za to zabrać. Ogólnie mam słaba sytuację w pracy, męczy mnie okropnie, nie chce jej wykonywać, itp. Złożyłem wypowiedzenie, znalazłem sobie inną pracę, przekazałem kierownikowi dlaczego odchodzę otwarcie i szczerze i zgodziliśmy się na skrócenie okresu wypowiedzenia. Nastepnie jednak moje kierownictwo zdanie zmieniło i oczekują, że będę dla nich żyły wypruwal dłużej bez skrócenia okresu pracy. Poziom jest już taki, że w niedzielę wieczorem mam bóle brzucha że kolejnego dnia musze tam pracować. I tu dochodzę do sedna - szkoda mi zdrowia, chce iść do psychiatry i liczę, że dostanę L4 na 30 dni. Kto to przerabiał? Mówić otwarcie, wymyślać jakieś historyjki? Pomóżcie!
@mirko_anonim: tj kolega wyżej, wal śmiało. Po samym wykopie widać, ze wielu z takimi rzeczami mentalem psychicznie zostało w latach 90’. To nie te czasy. Jak masz sobie łeb s--------ć, to lepiej postresuj się przez pierwsze 5 minut wizyty u psychiatry, niż codziennie popadać w paranoję dla szefostwa. Powodzenia.
@Nieszkodnik a oni nie mają swoich testów weryfikacyjnych? Przecież psychiatria to tak szerokie spektrum, że ciężko to wrzucić do jedego worka ;) chociaż nie moja specjalizacja, nie znam się, dlatego dopytuje.
#l4 #psychiatra
Dzień dobry, pytam ekspertów bo nie wiem jak się za to zabrać. Ogólnie mam słaba sytuację w pracy, męczy mnie okropnie, nie chce jej wykonywać, itp. Złożyłem wypowiedzenie, znalazłem sobie inną pracę, przekazałem kierownikowi dlaczego odchodzę otwarcie i szczerze i zgodziliśmy się na skrócenie okresu wypowiedzenia. Nastepnie jednak moje kierownictwo zdanie zmieniło i oczekują, że będę dla nich żyły wypruwal dłużej bez skrócenia okresu pracy. Poziom jest już taki, że w niedzielę wieczorem mam bóle brzucha że kolejnego dnia musze tam pracować. I tu dochodzę do sedna - szkoda mi zdrowia, chce iść do psychiatry i liczę, że dostanę L4 na 30 dni.
Kto to przerabiał? Mówić otwarcie, wymyślać jakieś historyjki? Pomóżcie!
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Powodzenia.
@mirko_anonim: zwolnienie od psychiatry to mogą być kłopoty w najmniej spodziewanym momencie.
@padredidzagne: żeby załapać się na testy, musisz przejść przez wstępne sito :-) A kontakty z psychiatrą to generalnie uniemożliwiają.