Aktywne Wpisy

cheture +512
mam takiego chłopa w klatce co myślałam że nigdy nikomu dzień dobry nie mówi ani nie odpowiada więc ja też już czasem mówiłam czasem nie różnie to bywało a ostatnio się przyjrzałam i on mówi bo wargi mu się machają tylko że bardzo cicho i ogółem on smutny zawsze taki jakiś chodzi i od momentu tego odkrycia mówię zawsze mu pierwsza i się uśmiecham no i widzowie dzisiaj stał się sukces otóż

sprynek +464
Gość wrzucił
Na Facebooku posta że bus zastawił cały chodnik, a w komentarzach jadą po nim od k o n f i d e n t o w i spoleczniakow XD ahh ta polska mentalność #samochodoza #konfitura #samochody
Na Facebooku posta że bus zastawił cały chodnik, a w komentarzach jadą po nim od k o n f i d e n t o w i spoleczniakow XD ahh ta polska mentalność #samochodoza #konfitura #samochody
źródło: IMG_6149
Pobierz

Przymierzam się z dziewczyną powoli do zakupu mieszkania/domu #krakow , patrzę na te oferty i tylko jedno słowo mi przychodzi do głowy
Oboje łącznie od roku zarabiamy +-30k brutto na UOP, wcześniej wiadomo mniej.
Oszczędzamy razem na wkład, od rodziców nic nie dostaniemy bo jest jak jest.
I teraz albo ciągle płacić 3.5k landlordowi albo 6.5k za samą ratę i do tego czynsz/koszty utrzymania, a w dodatku jeszcze myślimy o bombelku.
Jak żyć?
#nieruchomosci #kredythipoteczny #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
#gielda #heheszki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@kozerus: Dzięki, na pewno się odezwiemy, ale pewnie dopiero jak kobicie przedłużą umowę na nieokreślony czas, bo do tego momentu sam bym nie chciał ryzykować, mimo że wiem że nawet z uopa nie tak trudno
@sberatel: to dla kogo jest to miasto? Wszyscy poza milionerami mają w---------ć?