Aktywne Wpisy
wujek_zla_rada +888
Jak cwaniak i oszust używa portalu wykop.pl do niszczenia konkurencji a pelikany łykają.
tldr:
1. nunek zleca stworzenie plagiatu sklepu z olejkami
2. nunek kupuje konta, lajki, zakłada kolejne strony, zleca pozycjonowanie, tworzy grupy na fb i placi za fejk konta by się tam zapisywały - wszystko by promować swój nowy sklep z olejkami
3. nunek zaczyna niszczyc konkurencje, na allegro się nie udaje bo kasują mu komentarz to próbuje na wykopie.
tldr:
1. nunek zleca stworzenie plagiatu sklepu z olejkami
2. nunek kupuje konta, lajki, zakłada kolejne strony, zleca pozycjonowanie, tworzy grupy na fb i placi za fejk konta by się tam zapisywały - wszystko by promować swój nowy sklep z olejkami
3. nunek zaczyna niszczyc konkurencje, na allegro się nie udaje bo kasują mu komentarz to próbuje na wykopie.

źródło: 1000005392
Pobierz

Mam niepełnosprawne rodzeństwo. Nie byłem nigdy w związku i boje się, jak zareaguje na to osoba, z którą będę się spotykał. Moje drugie rodzeństwo znalazło sobie partnera i ma z nim dziecko. Ja boję się jaka będzie reakcja drugiej połówki na te informacje. Boję się jak będzie wyglądać przyszłość gdy rodzice odejdą. Czy spotkaliście się z takimi sytuacjami w waszych otoczeniach? Nie wiem jak moja przyszłość ma się potoczyć, co mam zrobić, w którą stronę iść.
#niepelnosprawnosc #niepelnosprawni #zdrowie #przemyslenia #depresja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
U mnie rodzeństwo bardzo chore psychicznie i się nigdy do tego nie przyznałem gdy miałem kobietę. Ale to nie ma sensu się nie przyznawać bo to nie pociągnie się długo w ten sposób.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny