Aktywne Wpisy

zajsty +123
W 25 kolejce Harry Kane poza kadrą meczową z powodu kontuzji łydki.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL25
Pobierz
Kenteris +6
Wiem, że zabrzmię jak stary boomer, ale chyba nie da się starzeć bez narzekania na nowe pokolenia. Na siłownię chodzę tyle lat, że w ogóle wstyd się przyznać ile. I zawsze miałem dobry kontakt zarówno tymi młodszymi ode mnie jak i starszymi i jakoś nie przypominam sobie, bym dawniej miał złe zdanie o młodzieży jako ogóle - co najwyżej wkurzały mnie jednostki. Ale teraz moją siłownię szturmują młodzieżowe, licealne bojówki i mnie

Wyszła mintaja sytuacja. Byłem w firmie A i dostałem skierowanie na badania lekarskie. Po wyjściu dostałem telefon z firmy B z lepszą ofertą. Czy to skierowanie na badanie jest w jakieś sposób wiążące? Mogę olać firmę A czy lepiej do nich zadzwonić? #pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: A potem wielkie zdziwienie, że na rekrutacjach to jakieś cyrki się odstawia i modły - dzwonisz, informujesz że rezygnujesz i tyle. Ja nie wiem ludziom to aż tak brakuje obycia czy o co chodzi xD
@mirko_anonim: Nie jest, ale poinformuj ich że ich olewasz. Jak się wstydzisz zadzwonić to puść sms i mail. Niech też wiedzą na czym stoją, to może jeszcze wydzwonią któregoś z kandydatów i nie będą robić kolejnego przesłuchania, a o tobie zapomną i jakbyś po latach chciał się u nich zatrudnić to
@mirko_anonim: mi wyszła makrela