Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +169
750 zł/h stawka dla lekarza. Do dzisiaj pluję sobie w mordę, że poszedłem na mat-fiz. Pamiętam też, jak w liceum robili mi pranie mózgu, że jestem na jednym z najlepszych rozszerzeń, że potem czeka na mnie Politechnika, dobry zawód, pewna przyszłość. Stfu im na głupi ryj. Tak, jak zostałem zmanipulowany, ukształtowany i w pewnym sensie oszukany to mnie szlag trafia. W liceum chodziłem na korepetycje z matematyki i fizyki. Rozszerzenie z
źródło: Zdjęcie WhatsApp 2025-11-10 o 12.28.07_6429e52c
Pobierz
panDario +303
źródło: G5ZHRMcWYAASpzf
Pobierz

Cześć mirki i mirabelki. Na początku tego roku dostałem wyrok, rok w zawieszeniu na dwa lata. Dotychczas pracowałem jako kontroler finansowy, ale pracodawca dowiedział się o moich problemach i rozwiązaliśmy umowę. Z uwagi na wpis w KRK mam przez dwa i pół roku nasrane w papierach (wyrok + 6 miesięcy do zatarcia). Zastanawiam się, jak w CV potem wytlumaczyć taką przerwę. Myślałem nad chorobą, zagraniczną przygodą. Ewentualnie jakieś podróże albo samozatrudnienie. Wiem, że będą miał ciężko wrócić do branży. Jak mógbym waszym zdaniem najbardziej rozsądnie wytłumaczyć czemu mam taką dziurę? Dla korpo będzie to dużym problemem?
#finanse #big4 #controlling #korposwiat #pracbaza #policja #sadowehistorie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Najlepiej to wytłumaczysz, jak znajdziesz inną robotę i będziesz miał z niej świadectwo pracy. ... "chciałem spróbować czegoś innego"
W ogóle beka, kontroler finansowy, z wyrokiem, pyta piwniczaków o radę?!
No i żeby nie zostawić leżącego bez kopnięcia - to trzeba było myśleć przed popełnieniem przestępstwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W prywatnej firmie nikt tego nie sprawdza.
W sumie to nawet nie wiem gdzie sprawdzają.
Jaka to branża? Budżetówka jakaś?
Pracodawca nie ma dostępu do Krk. Jak zatem się dowiedział?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Tak czy siak szkoda Mirku
@mirko_anonim: na zaswiadczeniu o niekaralnosci masz napisane, ze