Aktywne Wpisy

Tetsuya +110
Wczoraj któryś raz z kolei (6? 7?) robiłem podchody do jedynego w mojej miejscowości automatu i jak zwykle nie działał. Już cały 120 litrowy worek uzbierałem tych opakowań bo co podejdę to awaria albo przepełniony. Czyli mam to wrzucić w samochód i jechać specjalnie 35 kilometrów do jedynego większego miasta w okolicy zeby się tego pozbyć, ale gdzie tu sens i ekologia? Stracę czas, spalę benzynę za 30pln (czyli więcej niż warte
źródło: 1000004437
Pobierz
MG78 +227
Nadeszła wiosna i zaraz zakwitną wiśnie, z tej okazji rozdajo mojej książki Poznaj Japonię.
To książka, która przeznaczona jest dla wszystkich miłośników Kraju Kwitnącej Wiśni. Ma 400 stron, twardą oprawę i ponad 190 zdjęć dzięki czemu ładnie się prezentuje i świetnie sprawdzi się na prezent. Książkę można zamówić na poznajjaponie.pl, gdzie są też przykładowe strony oraz spis treści, jest też dostępna na Allegro.
Książka jest odpowiednia zarówno dla tych, którzy do
To książka, która przeznaczona jest dla wszystkich miłośników Kraju Kwitnącej Wiśni. Ma 400 stron, twardą oprawę i ponad 190 zdjęć dzięki czemu ładnie się prezentuje i świetnie sprawdzi się na prezent. Książkę można zamówić na poznajjaponie.pl, gdzie są też przykładowe strony oraz spis treści, jest też dostępna na Allegro.
Książka jest odpowiednia zarówno dla tych, którzy do
źródło: poznaj-japonie
Pobierz

Mireczki, przez rok czasu z hakiem pracowałem w kołchozie XYZ za pośrednictwem agencji pracy.
Generalnie zakład daje umowy o pracę po 3 miesiącach, ale czas mojego zatrudnienia to był czas ostrej redukcji etatów i małej liczby zamówień, więc wprost usłyszałem od kierowniczki, że umowy nie dostane, bo sama przyszłość firmy niepewna i w ogóle ostatnie "przejęcia" były 8 miesięcy temu.
I teraz rozsyłam CV do innych kołchozów w okolicy. I zastanawiam się, czy ten wpis w CV nie wypada tak trochę... niekorzystnie xD
W sensie, to małe miasteczko, popularny Januszex, byle prol z ulicy Ci powie, że tam się pracuje 3 miesiące na zleceniówce, a potem dostaje UoP xD
Której ja siłą rzeczy, mimo wyrabiania normy i nienagannej pracy, nie miałem szansy dostać.
Trochę boję się, że wpisując "zatrudniony w XYZ za posrednictwem ZYX", przez okres przewyższający ten, w którym powinienem dostać umowę, to rekruter nie weźmie pod uwagę sytuacji, a se pomyśli że musiałem być wyjątkowo ch*jowym pracownikiem jak w Januszexie mnie nie chcieli na dłuzej xD
Muszę wpisywac agencje pracy? xD Moze se napiszę tylko miejsce świadczenia pracy, a potem booyaka booyaka 619.
Rekruterzy dają j#banie o takie rzeczy?
Praca mi bardzo pasowała, to przymknąłem oko na formę zatrudnienia.
Ale mam takie poczucie niesprawiedliwości, że mimo bycia zaj&bistym pracownikiem niewolnikiem, teraz sobie będą myśleć, że lipę odwalam i kołchozy się mnie wyrzekają xD
#cv #kiciochpyta #pracbaza #szukampracy #januszex #kolchoz #hr
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: a po co wpisujesz za pośrednictwem? Xd. Wpisujesz nazwę firmy i okres zatrudnienia od do ¯\(ツ)/¯