Aktywne Wpisy

jmuhha +10
Może mi ktoś powiedzieć co spowodowało, że kierowcy tira zarabiają aż 20-22k? ( ಠ_ಠ)
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
źródło: 1000025583
Pobierz
kopek +2
Co myślicie o wynajmie nowego auta w salonie?
Za skodę octavie 2026 r. za 131 tys, placilbym 2k na miesiąc przez 4 lata to wychodzi 96 tys + wklad 13 tys suma 109 tys zl.
Ale w racie mam cały serwis, ubezpieczenie OC i ac, assistance, auto zastępcze - żadne dodatkowe koszta mnie nie obchodzą- place tylko za paliwo no i ratę.
Co myslicie?
#auto #samochody #noweauto
Za skodę octavie 2026 r. za 131 tys, placilbym 2k na miesiąc przez 4 lata to wychodzi 96 tys + wklad 13 tys suma 109 tys zl.
Ale w racie mam cały serwis, ubezpieczenie OC i ac, assistance, auto zastępcze - żadne dodatkowe koszta mnie nie obchodzą- place tylko za paliwo no i ratę.
Co myslicie?
#auto #samochody #noweauto

Nie wiem co myśleć. Jestem z kobietą 6 lat, poszliśmy razem na studia, mieliśmy po studiach wyprowadzić się, kupić mieszkanie etc Jest teraz na 3 roku i postanowiła rzucić studia „bo tak”. Pracuje w sklepie Smyk, nic innego nigdy nie robiła. Ostatnio się pokłóciliśmy bo zapytałem się jak ona sobie wyobraża wspólny życie w momencie gdy zarabia najniższą krajową i ma zerowe perspektywy na lepszą wypłatę. Nie zjedzcie mnie bo wiadomo, że nikt od razu nie zarabia 15k no chyba, że #programista15k ale chodzi o sam fakt braku perspektyw. Odmieniło jej się to w momencie jak zaczęła więcej czasu spędzać z „koleżankami” z pracy które jedyne co robią to kupują ubrania lmao. Z jednej strony ją kocham i chcę z nią być ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie życia w którym to ja musiałbym wszystko opłacać i mielibyśmy żyć za moje tak jak moi rodzicie. #logikarozwychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zycie #pieniadze #studbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
Ale rzucenie studiów bez żadnego powodu, brak zainteresowań, spędzanie wolnego czasu z koleżankami to pierwsze ostrzeżenie, że w przyszłości będzie leżeć i pachnieć, zwłaszcza po urodzeniu dziecka, jak się przytrafi.
Do pracy nie pójdzie,
Been there done that
@mirko_anonim: czemu mielibyśmy? Wiele kobiet pogoniłem z tego powodu co Ty.
Po co Ci taki pasożyt. Z takim partnerem