Aktywne Wpisy
Magazynier00009 +15
Czy 25/h dla 15 latka to mało w dzisiejszych czasach? Ja jak miałem te 15/16 lat to pomagałem na budowie, pamiętam że było to coś około 6zl/h (2010r) i pamiętam doskonale że byłem szczęśliwy że mam taką robotę xd bo nie było łatwo znaleźć taką dorywcza pracę w tym wieku a kasa na wakacje była potrzebna. Teraz sam się buduje, i szukałem kogoś młodego do pomocy tzn: policz paczki z styropianem, pozamiataj,

Nacho_Libre +12
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Sytuacja z #praca w Polsce to dramat i sam sobie nie pomogłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakiś czas temu zrezygnowałem z fajnej, ale słabo płatnej roboty (3,5k na UoD) i dość płynnie przeskoczyłem do innej, gdzie zarabiam więcej, ale totalnie mnie ona wyjałowiła po dwóch miesiącach. Aktywnie więc szukam pracy w dziedzinach związanych z mediami/copywritingiem albo czymś, co wiąże się z gamedevem.
Mam dość spore doświadczenie w content creatingu, całkiem rozbudowane portfolio i dość wiele umiejętności, które w każdej z tych dziedzin mogą się przydać. Ostatecznie na ponad 120-150 CV przez trzy miesiące miałem trzy rozmowy, gdzie tylko w jednym miejscu byli w stanie mi odpisać, że nie pasuje do ich profilu.
Wobec tego zastanawiam się nad zmianą branży, ale w IT też jest nieciekawie i w sumie to nie bardzo wiem, co z tym robić. Wiem, że prze-----m sobie 6 lat rozbijaniem się po studiach, które ostatecznie dały mi tylko pierwsze siwe włosy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Trochę żalopost, a trochę jestem ciekaw, co — według Was — jest teraz branżą, która ma jakąś sensowną przyszłość.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Młodszy praktykant emigracji zarobkowej
@mirko_anonim: idź do kontraktorni na klepacza mobilecrapów
źródło: image
Pobierz