Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +111
To, co jest dla mnie najbardziej szalone w tym wszystkim, to że jeśli GTA 6 faktycznie wyjdzie w listopadzie, to przy założeniu podobnego cyklu produkcyjnego następna część, GTA 7, mogłaby pojawić się dopiero gdzieś około 2040 roku.
I nagle to wszystko zaczyna brzmieć jak zamknięty rozdział.
Pamiętam pierwsze odpalenie GTA 3, jeszcze ten dziwny, trochę surowy Liberty City, gdzie wszystko robiło wrażenie samego faktu, że można tak po prostu biegać po mieście. Potem mały
I nagle to wszystko zaczyna brzmieć jak zamknięty rozdział.
Pamiętam pierwsze odpalenie GTA 3, jeszcze ten dziwny, trochę surowy Liberty City, gdzie wszystko robiło wrażenie samego faktu, że można tak po prostu biegać po mieście. Potem mały
źródło: image
Pobierz
moll +79
868 + 1 = 869
Tytuł:
Autor:
Gatunek:
Ocena:
Tytuł:
Depopulacja. Polska i świat w obliczu katastrofy demograficznejAutor:
Radomir NowakowskiGatunek:
popularnonaukowaOcena:
8/10
źródło: 1157122-352x500
Pobierz

Co ze mną jest nie tak????
Ogólnie to nie mam zbyt powodzenia u kobiet, prawie 30 lvl na karku, a Ja nadal nie byłem jeszcze w poważnym związku.
Ostatnio zacząłem bawić się w portale randkowe i poznałem tam dość ciekawą dziewczynę, ogarnięta, piękny uśmiech. Pewnie się domyślacie, że skoro tutaj piszę, to pewnie mam z czymś problem. Tak, laska ma sporo nadwagi. Widzę, że dziewczyna się stara, ale jak to w życiu, nie zawsze wychodzi schudnąć. I teraz o mnie, boję się jakkolwiek bardziej zaangażować. Ciągle mam w głowie, że w którymś momencie ją skrzywdzę. Już teraz mam wrażenie, że tylko marnuje jej czas.
Może ktoś to przeczyta, i podpowie mi, czy związek z osobą, co której mamy mieszane uczucia ma w ogóle sens. Czy jak poznaliście swoich partnerów, to też mieliście mieszane uczucia, czy wam się podoba? Ja nie spodziewam się motylków w brzuchu, jak to było w czasach szkoły średniej, ale mam obawy, czy w ogóle można zbudować związek z kimś, kto nas nie pociąga do końca? W sumie, to spotkaliśmy się kilka razy, i na razie nie było miedzy nami większego kontaktu cielesnego...
Tak mam wrażenie, że bardziej Ją traktuje jak kumpla niż dziewczynę.
#zwiazki #zalesie #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: no to się nie stara
i tak. "wymyślił" jest najtrafniejszym określeniem twojego
@mirko_anonim: Za mało informacji ale to w dzisiejszych czasach normalne
Nie ma sensu. Będziesz się frustrował. Kobieta ma CIę pociągać fizycznie i
@Pawery1: Co ty gadasz. Chłop pisze wprost że to fajna dziewczyna ale nie do końca go pociąga fizycznie i pyta czy to ma sens ciagnać, a ty tu o jakimś jego problemie.
OPie, jeżeli cie nie pociąga fizycznie to słabo, powinna cię pociągać bo to pozwala na lepsze
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@Rujtan: krótko i na temat!