Aktywne Wpisy

marek2092 +106
A więc szukałem samochodu aż w końcu się coś trafiło,Mazda 3 2008 rok, blacharsko bdb na progach, parę małych wgniotek ledwo widocznych i rysek ale to szczegół, nie ma co wymagać cudow po leciwym samochodzie,LPG zalozone silnik 1.6 chodzi fajnie narazie jestem zadowolony. Wiadome to nie jest jakiś tam extra samochód ale dla mnie wystarczy, oby się darzylo
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: temp_file3474078724422662590
Pobierz
kankes +134
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#zdrowie #psychologia
Ostatnio zwróciłem uwagę że teraz jak ktoś mówi że trzeba się zdrowo odżywiać i prowadzić zdrowy tryb życia to ma na myśli absolutne minimum potrzebne do przeżycia "na stare".
Kiedyś jak ktoś tak mówił to miał na myśli życie jak w sanatorium po jakiejś anemii czy innej chorobie która tego wymagała, a dzisiaj człowiekowi który ma poważnie zaawansowaną degradacje zdrowia fizycznego i psychicznego mówi się o takich oczywistościach jakby to była jakaś recepta od super doktora i najgorsze jest to że jest trudna do zrealizowania, rozumiecie?!
Jedzenie normalnej ilości potrzebnego jedzenia, robienie wszystkiego o normalnych i stałych porach w normalnych ilościach przez x czasu jest dzisiaj czymś zarezerwowanym dla specjalnej grupy ludzi bo reszta nie ma na to warunków, kiedyś prostego człowieka było stać chociaż na takie podstawy, a dzisiaj albo giniesz albo gnijesz, na rozwój już nie starczy ci ani pieniędzy ani zdrowia musisz wybierać, a i tak skończysz ze zdezelowanym zdrowiem...
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: rozumiemy! ( ͡° ͜ʖ ͡°)