Aktywne Wpisy

rales +220
#ralesnatinderze
Planowałem już nie wracać do opisywania moich tinderowych przygód. Dostałem jednak sporo wiadomości na pw i komentarzy pod innymi postami z pytaniem, czy zamierzam jeszcze coś wrzucić, bo wpisy były chętnie czytane. Ostatecznie zmieniłem zdanie i postanowiłem dodać ten post. Tym razem nie będę jednak, jak wcześniej, rozkładał każdej randki na czynniki pierwsze, a wrzucam jeden zbiorczy wpis z podsumowaniem całości.
A co działo się u mnie w w kwestiach
Planowałem już nie wracać do opisywania moich tinderowych przygód. Dostałem jednak sporo wiadomości na pw i komentarzy pod innymi postami z pytaniem, czy zamierzam jeszcze coś wrzucić, bo wpisy były chętnie czytane. Ostatecznie zmieniłem zdanie i postanowiłem dodać ten post. Tym razem nie będę jednak, jak wcześniej, rozkładał każdej randki na czynniki pierwsze, a wrzucam jeden zbiorczy wpis z podsumowaniem całości.
A co działo się u mnie w w kwestiach

paczelok +849
Założyłem profil atrakcyjnej kobiety na Tinderze.
Zmatchowałem się z 500 facetami i każdemu umówiłem randkę w tym samym miejscu.
Pisałem im: „Sorki, że parking taki drogi, ale wynagrodzę Ci to na miejscu ;)”.
500 aut x 50 zł za parking = 25 000 zł dochodu pasywnego w jeden wieczór. #biznes
Zmatchowałem się z 500 facetami i każdemu umówiłem randkę w tym samym miejscu.
Pisałem im: „Sorki, że parking taki drogi, ale wynagrodzę Ci to na miejscu ;)”.
500 aut x 50 zł za parking = 25 000 zł dochodu pasywnego w jeden wieczór. #biznes
źródło: IMG_5648
Pobierz

Chciałem się pochwalić swoim pierwszym, zaoblonym meblem!
Wprawdzie nie jest idealnie, ale robiłem dla siebie w ramach nauki, więc dałem z siebie całe 30% ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zrobtosam #chwalesie #meble #stolarstwo #remontujzwykopem #gotowydom #dom
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: 123 (6)
PobierzNo i zaczynam żałować bo nie przemyślałem tego problemu
źródło: temp_file7304591632717052169
Pobierzźródło: o-panie-a-kto-to-panu-tak-spierdolil
Pobierz@mocoloco: Panie, 30% to 30% i nie psuj chwili. Daj plusa :D
@etosha: Dałem na zawiasach. I to na zwykłych z cichym domykiem. Mam typowe barkowe + spowalniacz na front,