Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema, otóż wraz z #rozowypasek wracamy na stałe do Polski. Jako ze ja dostałem juz prace w swoim zawodzie za fajny pieniadz to obecnie rozglądamy sie za praca dla kobiety. No i właśnie tutaj mamy problem bo większość pracy to jakies gówniane oferty typu home office w jakimś marketingu albo praca w spożywczakach. No i moja różowa akurat nie ma wyższego wykształcenia to rozgląda sie gdzie mogłaby ruszyć na jakikolwiek kurs albo inne szkolenia po których mogła by zarabiac wiecej niż najniższa krajowa. I tutaj wlasnie przychodze do was z pytaniem co robią wasze różowe, gdzie pracują, czym sie zajmują i jak wygląda ich praca bo moja obecnie szuka inspiracji. Fajnie jakby mozna było dorwać bliżej 5k ale bardziej jej zalezy by miała prace z przyszłością niż stanie przy taśmie albo inne żabki. Moze akurat ktos kiedys przerabiał ten temat ze swoją i wpadliście na cos ciekawego w co warto wejść? Studia raczej odpadają poniewaz budujemy dom i narazie chcemy go wykończyć w 2-3 lata a hajsik potrzebny.
#praca #bezrobocie #pracabaza

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

większość pracy to jakies gówniane oferty typu home office w jakimś marketingu albo praca w spożywczakach. No i moja różowa akurat nie ma wyższego wykształcenia

@mirko_anonim: No to życzę jej trochę pokory. Na początku niech nie wybrzydza, bo zaraz skończysz jako beta bankomat z house wife.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim dziwnie sformułowany post. Z taką tezą, jakby tylko kobiety nie miały wykształcenia, miały problemy z pracą i nie były w stanie się utrzymać bez czyjegoś wsparcia.

Swoją drogą dorosła baba 'szukająca inspiracji' na ścieżkę zawodową to też jest hit ( ͡º ͜ʖ͡º)

Jak nie ma wyuczonego zawodu, sensownego doświadczenia czy kwalifikacji, no to pozostaje słaba praca w okolicy minimalnej dopóki się to nie zmieni, cudów
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: tylko wiatraki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

kwestia tego co robila za granica, jesli to bylo guano robota to nie ma co spodziewac sie czegos innego tutaj tylko za gorszy pieniadz, jesli cos ciekawszego to doswiadczenie ma i niech szuka w tej kategorii, pracuj.pl moze linkdin?
  • Odpowiedz