Aktywne Wpisy

CzekoDonut +202
Mam nadzieje, że o tej godzinie jest mało osób (OBY!...), bo w formie wyjścia ze strefy komfortu i wyjścia do ludzi publicznie oferuje 500 zł przelane BLIKiem a losowanie dnia 10 maja (ʘ‿ʘ)
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
źródło: 5993c2a458fd48d10808504886f227ca
Pobierz
lyncz +88
Kupujesz nowe auto, marka cię zlewa, a stary złom się z ciebie śmieje
TL;DR:
Odebrałem z salonu nowiutkiego Hyundaia. Po 700 km auto umarło na trasie (odcięło prąd). Assistance to jakiś żart z klienta (3 godziny na poboczu). ASO wzięło auto na warsztat i postawiło "diagnozę": padł akumulator. Czas oczekiwania na nową baterię? MINIMUM DWA TYGODNIE xD. Najlepsze jest to, że leczą skutek, a nie przyczynę (bo auto wywaliło błąd ładowania).
Wersja dla tych, co
TL;DR:
Odebrałem z salonu nowiutkiego Hyundaia. Po 700 km auto umarło na trasie (odcięło prąd). Assistance to jakiś żart z klienta (3 godziny na poboczu). ASO wzięło auto na warsztat i postawiło "diagnozę": padł akumulator. Czas oczekiwania na nową baterię? MINIMUM DWA TYGODNIE xD. Najlepsze jest to, że leczą skutek, a nie przyczynę (bo auto wywaliło błąd ładowania).
Wersja dla tych, co

Siema, otóż wraz z #rozowypasek wracamy na stałe do Polski. Jako ze ja dostałem juz prace w swoim zawodzie za fajny pieniadz to obecnie rozglądamy sie za praca dla kobiety. No i właśnie tutaj mamy problem bo większość pracy to jakies gówniane oferty typu home office w jakimś marketingu albo praca w spożywczakach. No i moja różowa akurat nie ma wyższego wykształcenia to rozgląda sie gdzie mogłaby ruszyć na jakikolwiek kurs albo inne szkolenia po których mogła by zarabiac wiecej niż najniższa krajowa. I tutaj wlasnie przychodze do was z pytaniem co robią wasze różowe, gdzie pracują, czym sie zajmują i jak wygląda ich praca bo moja obecnie szuka inspiracji. Fajnie jakby mozna było dorwać bliżej 5k ale bardziej jej zalezy by miała prace z przyszłością niż stanie przy taśmie albo inne żabki. Moze akurat ktos kiedys przerabiał ten temat ze swoją i wpadliście na cos ciekawego w co warto wejść? Studia raczej odpadają poniewaz budujemy dom i narazie chcemy go wykończyć w 2-3 lata a hajsik potrzebny.
#praca #bezrobocie #pracabaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: No to życzę jej trochę pokory. Na początku niech nie wybrzydza, bo zaraz skończysz jako beta bankomat z house wife.
Gościu ale co cie boli? Chyba oczywiste jest ze na początku sie bierze co jest byle hajs wpadał. Ale z drugiej strony szuka sie czegoś gdzie można usiąść na dłuższą chwilę. Chyba ze praca w warzywniaku kilka lat to twoje marzenie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Swoją drogą dorosła baba 'szukająca inspiracji' na ścieżkę zawodową to też jest hit ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jak nie ma wyuczonego zawodu, sensownego doświadczenia czy kwalifikacji, no to pozostaje słaba praca w okolicy minimalnej dopóki się to nie zmieni, cudów
kwestia tego co robila za granica, jesli to bylo guano robota to nie ma co spodziewac sie czegos innego tutaj tylko za gorszy pieniadz, jesli cos ciekawszego to doswiadczenie ma i niech szuka w tej kategorii, pracuj.pl moze linkdin?