Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Gdzie lepiej studiować lekarski, UMED we Wrocławiu czy Politechnika Wrocławska? Tu i tu dostanę się bez problemu, a wydaje mi się że na Politechnice może być znacznie bardziej prostudencko, nowocześnie i mniej betonowo z uwagi na to że ten wydział medyczny to ostatnio ich oczko w głowie, władowali w niego tyle pieniędzy ile w całą uczelnię przez ostatnie 10 lat, no i rok ma 60 osób a nie kilkaset więc może bardziej liczą się ze studentem niż na UMEDzie z którego zasłyszane historie mrożą krew w żyłach

#studia #studbaza #lekarski #lek #medycyna #pwr #umed #lekarz #lekarze

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: na politechnice jest podobno spoko. Ale ja bym w ogóle nie szedł na lekarski, bo już jest dramatyczna sytuacja, a zaraz PiS wraca do władzy i lekarski będzie w każdym powiatowym. Jak bedzie za duzo lekarzy to bez koneksji więcej niż minimalną nie zarobisz, więc nie wiem czy warto się pakować w taką p--------ą robote żeby mieć taką wypłatę.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
lojalny-poszukiwacz-3: Skończyłem wrocławski umed w 2014 i zajebiscie wspominam całe studia. Nie wiem jak teraz, ale za moich czasów spokojnie dało sie wszystko ogarnąć bez większej spiny i miałem sporo czasu na rozrywki. Ze zdaniem leku i dostaniem sie na specjalizacje tez później nie miałem żadnego problemu.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz