Aktywne Wpisy
VaizardOmbre +286

dodi-lukebakio +10
#gielda elon pierwszy bilioner na świecie? Jak dla mnie to pewne granice zostały dzisiaj przekroczone.
ja jakimś komunistą czy czymś takim nie jestem, ale na świecie gdzie setki milionów ludzi regularnie głoduje nie powinno być miejsca na gościa z TYSIĄCEM miliardów dolarów
ja jakimś komunistą czy czymś takim nie jestem, ale na świecie gdzie setki milionów ludzi regularnie głoduje nie powinno być miejsca na gościa z TYSIĄCEM miliardów dolarów

Gdzie lepiej studiować lekarski, UMED we Wrocławiu czy Politechnika Wrocławska? Tu i tu dostanę się bez problemu, a wydaje mi się że na Politechnice może być znacznie bardziej prostudencko, nowocześnie i mniej betonowo z uwagi na to że ten wydział medyczny to ostatnio ich oczko w głowie, władowali w niego tyle pieniędzy ile w całą uczelnię przez ostatnie 10 lat, no i rok ma 60 osób a nie kilkaset więc może bardziej liczą się ze studentem niż na UMEDzie z którego zasłyszane historie mrożą krew w żyłach
#studia #studbaza #lekarski #lek #medycyna #pwr #umed #lekarz #lekarze
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta