✨️ Najlepsze słuchawki douszne z mikrofonem do rozmówⒾ Cześć, Szukam słuchawek dousznych z jak najlepszym mikrofonem do rozmów przez teams w biurze, więc dobrze żeby miały też enc, mogą być przewodowe lub bezprzewodowe, budżet około 500 pln. Będą używane na lapku w windowsem 11 lub telefonie z Androidem. Mikrofon jest tutaj priorytetem ale jesli da się to pogodzić z dobrym audio to tym lepiej. Myślałem nad następującymi, bo takie mi wpadły po wstępnym researchu: - Logitech zone WIRED earbuds (tutaj widziałem na recenzjach, że ten mikrofon nie jest najlepszy) - Huawei freebuds pro 3 - Nothing ear (tutaj chyba mic też średni patrząc na recenzję)- shure aonic 3 - nie widzę za bardzo recenzji mikrofonu- zwykle Apple USB c earpodsEwentualnie jakiś mikrofon boom typu Epos b20 albo fifine AM8 ale wtedy tylko do użytku w domu bo nie będę go do biura targał, chyba że to będzie jakiś sam mikrofon doczepiany gdzieś koło ust.Tych zestawów nausznych nie chce, bo noszę okulary i nie lubię nosić takich słuchawek. #elektronika #audio #mikrofon #komputery #pracbaza #korposwiat #audioboners #dzwiek #technologia
@mirko_anonim: jak widzę takie wpisy to się zastanawiam, czego się wstydzą ludzie, którzy takie pytania wrzucają przez anonima, zamiast ze swojego profilu...
aktywny-innowator-74: @zetisdead: mogą zażądać weryfikacji: https://wykop.pl/weryfikacja-konta Wiele starych kont nie ma (czy każde nowe - nie wiem), ale z wpisów wynika, że jeśli narozrabiasz to będzie też na starym.
Cześć,
Szukam słuchawek dousznych z jak najlepszym mikrofonem do rozmów przez teams w biurze, więc dobrze żeby miały też enc, mogą być przewodowe lub bezprzewodowe, budżet około 500 pln. Będą używane na lapku w windowsem 11 lub telefonie z Androidem. Mikrofon jest tutaj priorytetem ale jesli da się to pogodzić z dobrym audio to tym lepiej.
Myślałem nad następującymi, bo takie mi wpadły po wstępnym researchu:
- Logitech zone WIRED earbuds (tutaj widziałem na recenzjach, że ten mikrofon nie jest najlepszy)
- Huawei freebuds pro 3
- Nothing ear (tutaj chyba mic też średni patrząc na recenzję)- shure aonic 3 - nie widzę za bardzo recenzji mikrofonu- zwykle Apple USB c earpodsEwentualnie jakiś mikrofon boom typu Epos b20 albo fifine AM8 ale wtedy tylko do użytku w domu bo nie będę go do biura targał, chyba że to będzie jakiś sam mikrofon doczepiany gdzieś koło ust.Tych zestawów nausznych nie chce, bo noszę okulary i nie lubię nosić takich słuchawek.
#elektronika #audio #mikrofon #komputery #pracbaza #korposwiat #audioboners #dzwiek #technologia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Może mają bana albo usunęli konta i nie chcą wracać lub nie chcą podawać nr tel biaukovi.
@vateras131: to wy podawaliście jakiś numer telefonu?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero