Wpis z mikrobloga

✨️ Czy warto studiować Zarządzanie i inżynierię produkcji?
Cześć mirki, czy studiował ktoś lub zna kogoś po "Zarządzanie i inżynieria produkcji" zastanawiam się nad wzięciem tego jako zaoczne studia na polibudzie morskiej w Szczecinie, ale nie jestem przekonany czy jest to traktowane normalnie w procesach rekrutacji jak np jest wymóg inżynierki na stanowiska typu inżynier jakości/produkcji albo jako technolog np. Idzie znaleźć spoko prace po tym czy tu bardziej papierek inżyniera ale na takie stanowiska i tak odrzucą? dzięki z góry za pomoc

#inzynieria #studbaza #pracbaza #praca #studia

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
wszechstronny-twórca-70: Studiowałem, pracuję teraz jako inżynier jakości. Osobiście dobrze trafiłem ale zdarzało mi się rozmawiać z osobami na bliźniaczych stanowiskach w innych firmach i mieli przesrane, rotowanie projektami, dokręcanie wymagań itp. Ogólnie jeżeli mieszkasz w rejonie gdzie jest sporo przemysłu to wydaje się to spoko kierunkiem. Z tym że trzeba się liczyć że kokosów się raczej nie zarabia

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
arogancki-filozof-80: Pracowałęm w przemyśle jako programista, uważam że kasa była dobra bo dużo "podróżowałem" w delegacjach. Aktualnie pracuję jako project manager w branży metalurgicznej. Przyszłościowo studia są dużo lepsze niż AIR czy MiBM. Poziom trudności podobny ale jest więcej zagadnien związanych z szeroko rozumianym przemysłem i jego działaniem w dzisiejszym świecie pod przedmiotami Inzynieria jakości, Analiza i przetwarzanie Big Data, Projektowanie procesów technologicznych, Informatyka przemysłowa czy też Programowanie sterowników PLC. Po
  • Odpowiedz