Aktywne Wpisy

#mecz mam 26 lat. Dopiero się skapnąłem że to jest Zagłębie Lubin, a nie Zagłębie LubLin xdddd

TestoDepot +103
Co prawda nie z #garsoniera, ale z jakiegoś forum o dość podobnej tematyce (nie wiem dokładnie jakie to forum, znalazłem tego screena w starych zbiorach). Jak widać już dwadzieścia lat temu wiele div to były oszukistki i były narzekania na zgodność rzeczywistego serwisu z ofertą, to znak czasów nie tylko teraźniejszych ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#thebestofgarso #heheszki #divyzwykopem
#thebestofgarso #heheszki #divyzwykopem
źródło: comment_1635939681amHbd2kK95tPWkLtReXs04
Pobierz

#religia #kosciol #pielgrzymka #warszawa
Mirasy, czy ktos z was kiedyś był na WAPM - Warszawska Akademicka Pielgrzymka Mtropolitalna ?
Jak to wygląda w sensie wyzywienia? No bo przecież nie zabiore ze sobą chyba prowiantu na 7-10 dni xD
Przy zapisie płaci się za pakiet pielgrzyma i co on zawiera? Transport bagaży śpiworowo namiotowowo ciuchowych ?
Powrót trzeba sobie samemu zorganizować ?
Ile godzin dziennie trwa wędrówka? 12h ?
Jak to z wyżywieniem? Jest to dodatkowo płatne i organizowane są jakieś kuchnie polowe czy jak ?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
https://wapm.waw.pl/pytania/
https://www.facebook.com/pielgrzymkaWAPM/
W niektórych grupach obowiązują dodatkowe składki np. na wspólne posiłki itp. Przed zapisem do konkretnej grupy sprawdź czy grupa organizuje wspólne śniadania i kolacje, i jakie dodatkowe zasady uczestnictwa w grupie obowiązują.
Pytałem raczej o Praktyczne wątki dla osoby kompletnie nieobeznanej z tematem. anie w pielgrzymki ani w biwakowanie czy inne wyjazdy pod namiot.
Doczytałem, że są jakieś składki na sniadania i kolacje wspólne ale brak info jakie to kwoty. Zero info jak organizować się z obiadami.
Zero info co pokrywa pakiet pielgrzyma, zero info jak wyglądają kwestie higieny/ sanitarne. dosłownie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: grap32
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: grap32