Aktywne Wpisy
qzety +8
źródło: 1000014166
Pobierz
PavulonRazPavulonDwa +249
Nasi polscy offroadowi tytani intelektu nie zawodzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na kolana chamy bo inaczej pan offroadowiec Cię nie uratuje z powodzi ;)
#urojeniaoffroadowe
#quady
#polskiepato
#offroad
Na kolana chamy bo inaczej pan offroadowiec Cię nie uratuje z powodzi ;)
#urojeniaoffroadowe
#quady
#polskiepato
#offroad
źródło: 53802
Pobierz

Ostatnio pojawiła się u mnie w pracy dziewczyna, której według współpracowników wpadłem w oko (też widzę niektóre sygnały z jej strony, np. mocny kontakt wzrokowy i często pojawia się biurze). Problem jest taki, że nie do końca umiem rozmawiać* z kobietami, a tym bardziej flirtować. Współpracownicy podejdą do dziewczyny, dotkną za ramię/rękę, rzucą zbereźnym tekstem, komplementem i jakoś flirt leci. Inny współpracownik rozmawiał z nią kilka razy i po tych kilku razach wie bardzo dużo o jej życiu prywatnym**. Wywołuje to u mnie z jednej strony uczucie zażenowania, ale z drugiej strony, że czegoś mi brakuje, że innym przychodzi to naturalnie, że są lepsi ode mnie w tych tematach.
Macie/dacie jakieś porady jak to zmienić? Chociaż wydaje mi się, że taki już mam charakter/styl i już nie ma szans na zmianę.
#niewiemjaktootagowac #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
*Potrafię z nią rozmawiać po 2-3 godziny w trakcie pracy. Problem jest taki, że są to tematy bezpieczne i nie potrafię zejść z rozmową głębiej, choć czasem próbuję.
Podczas pisania przeleciała mi myśl przez głowę, że być może traktuje go jak dobrego kolegę (gość żonaty, otwarty na rozmowę, pomocny) i się przy nim otworzyła. Być może, jeżeli rzeczywiście wpadłem jej w oko, przy mnie wstydzi się otworzyć.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag** #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: 1000007076
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
W pracy może nie czuć się na tyle komfortowo żeby otwierać się ze swoim prywatnym życiem, lepiej by było Wam pogadać na takie tematy neutralnie np. na spacerze. Kolega może jest bezpośredni i po prostu zadaje pytania a dziewczyna na nie odpowiada.
jesli masz z nia kontakt w pracy inny niz przy ekspresie do kawy raz na 2 tygodnie to nawet sie w to nie w--------j
mialem chyba kazda mozliwa konfiguracje przebiegu i zakonczenia takich pomyslow i statystyka jest nieublagana