Wpis z mikrobloga

✨️ Czy osoby 40+ mają mentalność 'hiperpasywnego niewolnika'?
Weżcie mi qrna wytłumaczcie, czy osoby 40+ mają jakoś mentalność bycia 'hiperpasywnym niewolnikiem z podkulonym ogonem'?
super, kumam.. lata 90' bieda i bum technologiczny, jednocześnie wszystko i nic i wielkie bezrobocie.

Od 3 lat firma nie dała żadnej podwyżki, tylko ja otwarcie na spotkaniu poruszam ten temat, a pozostały zespół spuszcza wtedy wzrok.
Mam wrażenie, że w ich głowach powstaje wtedy myśl ' nie wolno pytać naszego pana o to '
Totalnie pasywna postawa :D generalnie każdy jakiś nie niewolniczy temat, jest gaszony.

#pracbaza #praca #korposwiat

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BilionDollarBaby: Prywatne pytania o podwyżki są w interesie pracodawcy żeby wydymać jak największą ilość osób plus pracodawca łamie prawo bo za te same obowiazki powinno być te same wynagrodzenie.
W interesie pracownikow jest mówienie o wynagrodzniach I podwyżkach otwarcie I na forum jako grupa znaczą więcej niż jako jednostka.
Prywatne rozmowe za zamkniętymi drzwiami to coś co jest w interesie pracodawcy a nie pracowników.
Aha - i wszelkie zapisy że
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
aktywny-uczeń-28: @BilionDollarBaby

podwyżki pyta się prywatnie. Może wszyscy dostali oprócz Ciebie i jest im głupio.

Nie. Mówię o sytuacji, gdzie oficjalnie pada informacja, że po raz kolejny w tym roku nie będzie
  • Odpowiedz