Aktywne Wpisy

Lonate +54
To jest cholernie smutne, jak dziecko mówi psychologowi, że nikt się z nim nie chce bawić w przedszkolu, a potem panie z przedszkola to potwierdzają, że jak dziecko podchodzi do jakiejś zabawki i pyta czy moze sie razem pobawić to pozostałe dzieci odchodzą, bo po prostu nie chcą się bawić z tym dzieckiem. Nie chcą, bo dziecko mocno wyraża swoje uczucia krzykiem i płaczem #autyzm
I tak jest lepiej, wcześniej
I tak jest lepiej, wcześniej

dariusz44 +43
#gielda #oswiadczenie #meczennicymsft #s-----------------t
Jak jutro MSFT zrobi double beat na earningsach, to w czwartek ŁADUJĘ 1000 USD w śmiecia wskazanego przez tagowiczów.
Pozycję będę trzymał do zysku 100% albo przez rok, cokolwiek nastąpi szybciej.
Rozważę również ciekawe CFD, żeby były emocje.
A ja farmazonem nie jestem i jak mówię, tak Buffet mi śwaidkiem zrobię.
Propozycje śmieci uprzejmie proszę dawać i plusować w komentarzach.
Jak jutro MSFT zrobi double beat na earningsach, to w czwartek ŁADUJĘ 1000 USD w śmiecia wskazanego przez tagowiczów.
Pozycję będę trzymał do zysku 100% albo przez rok, cokolwiek nastąpi szybciej.
Rozważę również ciekawe CFD, żeby były emocje.
A ja farmazonem nie jestem i jak mówię, tak Buffet mi śwaidkiem zrobię.
Propozycje śmieci uprzejmie proszę dawać i plusować w komentarzach.
źródło: image
Pobierz

Jak w praktyce wygląda złożenie skargi na lekarza z NFZ? Czy te skargi są rozpatrywane czy rozchodzą się po kościach?
Chcę zgłosić lekarza który, nie wchodząc w szczegóły, nieodpowiednio się zachował i zupełnie nie poszanował godności.
Zdaję sobie sprawę, że wielu jest takich lekarzy i ktoś może zapytać: czego się spodziewasz po NFZ?
Otóż tym przypadku lekarz zachował się karygodnie i wolę nie zostawić tego bez echa. Gdzie najlepiej skierować skargę?
mem dla uwagi
#nfz #lekarz #medycyna #humorobrazkowy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: cyLDTUd20AF7stm0
PobierzJak uważasz że ktoś zachował się nie odpowiednio to są do tego instytucje zawodowe lub ministerialne. Ale polecam odpowiedzieć sobie na pytanie co to znaczyło dla ciebie nieodpowiednio bez poszanowania godności ¯\(ツ)/¯ ostatnio była afera ze pacjentka uważa że
@elena-mary
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
W moim przypadku po wypadku samochodem "biegły" udał głupka na wizycie że nie dostał moich materiałów, "badał" mnie
Wiem, że sam nfz nic nie poradzi. Ale czy inne instytucje jakkolwiek przejmą się sprawą, jeśli nie dotyczy to kwestii refundacji, zagrożenia życia itp.? To jest moje główne pytanie.
A co do sprawy. Każdy już raczej przywykł, że lekarze są oschli, niemili i mają humory. To nie była moja pierwsza