Wpis z mikrobloga

✨️ Jak naprawić relację po kłótni?
W złości powiedziałam narzeczonemu coś, czego bardzo żałuję: że ma małego. Pokłóciliśmy się i w nerwach po prostu mi się to wymknęło, zwłaszcza że on też wtedy był dla mnie nieprzyjemny.

Problem w tym, że to trafiło w jego czuły punkt. Od tamtej pory nasza relacja bardzo się zmieniła. Unika bliskości, nie chce się całować, nie inicjuje żadnego kontaktu fizycznego. Nie chce się przytulać itp. stał się bardziej chłodny. Przepraszałam go szczerze, wielokrotnie, ale choć mówi, że wszystko w porządku, jego zachowanie temu przeczy.

Co mogę jeszcze zrobić, żeby to naprawić?
Nawet rozmawiać zbytnio ze mną nie chce i zbywa każdą rozmowe.
Zaczynam się martwić o nasze wesele. Niektóre sprawy mamy załatwione, ale inne nadal są do uzgodnienia - kto brał, ten wie, że wszystko dopnięcie na ostatni guzik trochę czasu zajmuje.

#psychologia #pytanie #kiciochpyta #rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Op jeszcze cztery dni temu pisał o swojej byłej dziewczynie. Z farszem

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

mirkoanonim - ✨️ Jak naprawić relację po kłótni? Ⓘ
W złości powiedziałam narzeczonemu...

źródło: duza-i-mala-niebieska-butelka_275559-155

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 1
wykształcony-fenomen-40: Game over XD Z tego już nic nie będzie. Jakbym ja coś takiego usłyszał, to już bym pakował się do wyjścia. Nie da się tego już naprawić, czego byś nie mówiła to i tak w to bym nie uwierzył. To jak ze zdradą, można potem przepraszać i tłumaczyć, ale mleko się rozlało i już się czasu nie cofnie.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bait baitem ale hipotetycznie bym zerwał z taką laską. Jak to dobrze że miałem w życiu do czynienia z azjatkami bo pewnie bym myślał że moje 15,5cm to mikrus a to polki są luźne.
  • Odpowiedz