Aktywne Wpisy

MG78 +321
Nadeszła wiosna i zaraz zakwitną wiśnie, z tej okazji rozdajo mojej książki Poznaj Japonię.
To książka, która przeznaczona jest dla wszystkich miłośników Kraju Kwitnącej Wiśni. Ma 400 stron, twardą oprawę i ponad 190 zdjęć dzięki czemu ładnie się prezentuje i świetnie sprawdzi się na prezent. Książkę można zamówić na poznajjaponie.pl, gdzie są też przykładowe strony oraz spis treści, jest też dostępna na Allegro.
Książka jest odpowiednia zarówno dla tych, którzy do
To książka, która przeznaczona jest dla wszystkich miłośników Kraju Kwitnącej Wiśni. Ma 400 stron, twardą oprawę i ponad 190 zdjęć dzięki czemu ładnie się prezentuje i świetnie sprawdzi się na prezent. Książkę można zamówić na poznajjaponie.pl, gdzie są też przykładowe strony oraz spis treści, jest też dostępna na Allegro.
Książka jest odpowiednia zarówno dla tych, którzy do
źródło: poznaj-japonie
Pobierz
bartton +80
Z przykrością informuję, że pan @Quaalude jest niehonorowym człowiekiem, gdyż ponieważ nie dotrzymuje danego słowa, ponieważ w poniższym wpisie obiecał usunięcie konta, a do tej pory tego nie uczynił
https://wykop.pl/wpis/85430387/po-8-latach-spedzonych-na-tym-portalu-uwazam-ze-pr
https://wykop.pl/wpis/85430387/po-8-latach-spedzonych-na-tym-portalu-uwazam-ze-pr

Analizuje swoje badania usg i zauważyłem coś co mnie zaniepokoiło. Mam wyniki z kilku ostatnich lat, tak powiedzmy badanie robione z raz na rok. Wszystkie opisy gruczołu krokowego były zawsze niemalże identyczne - rok temu 38x29x27mm i 16ml. A ostatnie badanie sprzed kilku dni podaje wymiar 48x32x33mm 26ml. Wszystkie te badania robiła i opisywała ta sama osoba. Czy jest się czym przejmować skoro o tyle aż to wzrosło? Chyba, że to jest ruchome, trochę się zwiększa i zmniejsza. Oczywiście nie było żadnego komentarza ale mnie to niepokoi. W internecie czytam to prawidłowy wymiar to 4x3,5x3,5 i nie więcej niż 25ml.
Nie mam żadnych problemów z sikaniem, itp, Nic mnie nie boli. Badania robię kontrolnie, kiedyś miałem stłuszczenie wątroby i tak kontroluje jej stan. Mam 33 lata.
Dla porównania wymiary nerek są co roku takie same, różnica 1mm czasem się trafi.
#zdrowie #medycyna #lekarz
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta