Aktywne Wpisy

RicoElectrico +248
K r a f t o w a mąka xDd
#niewiemjaktootagowac
#niewiemjaktootagowac
źródło: 1000077648
Pobierz
OrzechowyDzem +162
Siemanko. #chwalesie regałem na książki lub jak kto woli biblioteczką - prawie 3m dębowego mebla na przechowywanie książek. Całość klejona, żadnych oczywiście wkrętów, gwoździ etc. Wnosiliśmy to na 1p w pięciu a i tak sufit trochę ucierpiał :D luzu do sufitu jest dosłownie kilka mm, więc najtrudniejsze we wnoszeniu było ustawienie regału poziomo w celu dosunięcia do ściany.
#stolarstwo #meble #krakow #wieliczka
#stolarstwo #meble #krakow #wieliczka
źródło: obraz
Pobierz

albo zabieraj ją na siłke, albo uciekaj póki możesz xD
Sprawdź schemat np złapałeś fazę na góry i zapieprzajcie co weekend z buta po górach, ona schudnie, a razem będziecie mieli "swój czas dla siebie" albo to przyniesie korzyć albo korzyść i szlag was tam trafi przez co temat slubu,
Ja zerwałem związek po 4 latach wspólnego mieszkania razem, też się radziłem przez anonima na mirko.
Czy było później ciężko? Czasami jak cholera.
Czy żałuję? Nie
Niech ona ciebie pogoni bo nie jestes nic wart lapciuchu...
Co do wspólnoty majątkowej: jeśli się tego boisz, to przecież można podpisać intercyzę i mieć rozdzielność.
Inna rzecz, że z tego wpisu nawet nie widać, żebyś ja lubił, a co dopiero mówić o braniu ślubu. Laska zmieniła miejsce zamieszkania pod ciebie, kupiła specjalnie mieszkanie, a ty wyliczasz, że wydałeś kasę na paliwo dojeżdżając do mieszkania w
@stara_biauka_ ja nie przeliczam, że zarabiam więcej bo to jest oczywiste, kasę na "zadupiu" wydała będąc świadoma swojej decyzji i jednocześnie wiedząc że w mieście w którym mieszkaliśmy nie stać jej nawet na 30m2, nie zmuszałem jej do tego, ba nawet zaproponowałem żebyśmy przez
Po co Ci ten związek, skoro ją w ten sposób traktujesz?
@moll a po co mi ślub? Ale tak szczerze, co daje ta "formalność"? To, że mamy dostęp do swojej informacji medycznej i możemy się razem rozliczać? Jakbyśmy mieli np. dziecko to lepiej jest być bez ślubu, wtedy można mieć dodatkowy dochód w postaci zasiłku
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta