Aktywne Wpisy

butterfly +108

CzosenWan +200
K---a, wrzucam na allegro spoko ofertę za coś, chłop wygrywa licytację, ja mówię że jak zapłaci sprawnie to do 18 wyślę. Dostałem kasę o 16:30, o 17 wysłałem, a o 18 on do mnie pisze "jak u pana wyglądają zwroty? Bo kurcze nie spodziewałem się, że wygram"
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.

Hejka dostałem dwie oferty pracy, pierwsza debt and capital advisory w big4, druga to structured finance ale od strony banku. Big4 płaci jakieś 3k brutto więcej (stanowisko senior). Boję się że w big4 będzie masakryczne tempo pracy, z drugiej strony wydaje mi się, że to tam będą lepsze możliwości rozwoju. Waszym zdaniem co powinienem wybrać, macie jakieś rady?
#big4 #korposwiat #bankowosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@DeoLawson: a jakie to stawki? I nie lepiej pójść gdzieś gdzie ta stawka się stanie jak najszybciej możliwie jak najwyższa skoro w obu miejscach to po prostu wymiana czasu
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
@mirko_anonim: moim zdaniem nie, ale w banku menago o 17:00 kończy pracę i zaczyna żyć a w big4 menago o 17:00 jest w połowie dnia pracy
@DeoLawson: na UoP raczej nie da rady w 99% przypadków, na B2B już tak.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord