Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Bywa, nie ma co się nad tym rozwodzić, czasu nie cofniesz. Mój pierwszy raz był zupełnie bez historii. Byliśmy u niej w domu z jej babcią. Babcia poszła po zakupy i wykorzystaliśmy moment ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: po co to rozpamiętywać. Zrobiłaś coś pod wpływem stresu, błąd jak wiele innych życiowych. Nie powinnaś się tym zadręczać, zrobiłaś to co wtedy uważałaś za słuszne, najlepszy w danym momencie. Bez sensu wracać do przeszłości i marnować przez to przyszłość. Powiesz sobie yolo i do przodu
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bardzo wielu dziewczynom zdarza się zrobić to właśnie tak jak odpisujesz. Nie jest to idealna sytuacja ale też nie powinna być traumatyczna, poszukaj pomocy psychologa bo nie ma sensu zamartwiać się przeszłością.
  • Odpowiedz
1. nie wiem czy to bait czy nie ale masz fatalny, grafomański styl pisania

@thorgoth: Kobieta, zapewne młoda, piszę o swoich ciężkich przeżyciach, a przegryw czepia się stylu pisania ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Wyk0p w pigułce
  • Odpowiedz
@mirko_anonim
Jeśli Cię to pocieszy to miałem swój pierwszy raz z dziewicą, oboje sie kochaliśmy, a i tak wszedł z tego niewypał przez stres. Dopiero za drugim razem bylo naprawdę fajnie.

Jeśli ktos sie szykuje i zastanawia nad tym to polecam najpierw kilka sesji pobawić sie swoim ciałem nawzajem - przyzwyczaić do dotyku, przełamać nieśmiałość, troche nauczyć siebie nawzajem. To sporo pomaga.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: sama przeszłam coś takiego. Naciskał i naciskał aż się zgodziłam. Jeszcze miesiącami płakałam i do dziś żałuję, że to tak wyglądało. Z czasem jest łatwiej. Trzymaj się, pozwól się wspierać przyjaciółką i jakoś to wszystko minie
  • Odpowiedz